PÅ TURNE: Her er Justin Bieber på scenen under Billboard Music Awards i mai i år. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
PÅ TURNE: Her er Justin Bieber på scenen under Billboard Music Awards i mai i år. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Foto: Kevin Winter

Justin Bieber kjeftet på fansen fra scenen - igjen

Justin Bieber (22) liker ikke å bli distrahert av fansen når han holder konsert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Justin Bieber (22) er for tiden på turne med sitt nye album «Purpose».

Da han gjestet Atlantic City i New Jersey fredag, begynte han å kjefte på fansen, skriver People.

Det rant over for Bieber da fansen kastet ting opp på scenen istedenfor å lytte til ham når han snakket om meningen bak sin låt «Purpose».

– Bruk dette øyeblikket til å lytte, og ikke prøv å gi meg en hatt eller hva nå enn du prøver å kaste på scenen akkurat nå. Fordi jeg vil sannsynligvis ikke ha den dritten, sa han fra scenen.

En video av hendelsen er delt på Youtube.

Glemte hva han skulle si

Fansen responderte med å juble, og da beklaget Bieber seg.

– Unnskyld, det var slemt, sa han fra scenen.

Bieber fortsatte med å fortelle at han ble distrahert av at ting ble kastet opp på scenen, og at han derfor glemte hva han skulle si. Før han satte i gang med å synge sin hitlåt «Purpose», kjeftet han nok en gang på fansen.

– Beklager for at jeg kastet hatten din. Men du ødela øyeblikket, sa han fra scenen.

Blir sint når han blir distrahert

Dette er ikke første gang Bieber blir sint når han blir distrahert av fansen under en konsert.

Minikonserten han holdt i Oslo i oktober i fjor ble en nyhet i internasjonale medier, da Bieber stormet av scenen etter kun én låt. Årsaken var at fans som stod ved scenekanten tok på han og sølte vann, og da nektet han å fremføre resten av den planlagte konserten.

Kommer til Oslo igjen

Bieber reiser for tiden verden rundt med sin «Purpose»-turne, og i september kommer han tilbake til Oslo. Da skal han holde to konserter på Telenor Arena.

Billettene ble utsolgt på kun 10 minutter. Publikum som var til stede på skandalekonserten i fjor, fikk tilbud om billetter til den kommende konserten.