Fotballryktene: – Dette er stopperkjempen Premier League-gigantene vil ha

Manchester United, Chelsea og Arsenal møtes til kamp på overgangsmarkedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag av Mourinhos første kamp som United-manager i videovinduet øverst!

Seriestart rykker stadig nærmere, men før den tid gjenstår det mye på overgangsmarkedet. Lørdag punget Chelsea ut 300 millioner kroner for N'Golo Kanté, og det ventes flere store overganger i tiden som kommer.

Kostas Manolas kan være blant disse. I løpet av de siste dagene har det nemlig kommet stadig flere skriverier om Romas 25 år gamle, greske midtstopper. Det hele begynte da hans agent uttalte at de ikke hadde kommet til enighet med Roma om en ny kontrakt, og at de neppe ville komme til enighet i løpet av den nærmeste tiden. Den sterke og raske midtstopperen har riktignok kontrakt til 2019, men det spekuleres nå i at han kan være på vei bort bare to år etter han ble hentet til Italia.

Roma har nylig hentet Juan Jesus fra Inter, mens Nacho ventes å komme fra Real Madrid i løpet av neste uke. Det blir likevel ikke helt enkelt å komme til enighet med Roma, ettersom Manolas' gamle klubb Olympiakos har rett på 50 prosent av fortjenesten fra overgangen dersom han selges i dette overgangsvinduet. Goal.com skriver imidlertid at Roma vil være villige til å selge grekeren for 45 millioner euro. Det får varsellampene til å blinke rødt hos Arsenal, Chelsea og Manchester United, som alle følger midtstopperen tett.

Nye spillere inn betyr også gamle spillere ut. Marcos Rojos opphold i Manchester United ser ut til å bli av den kortvarige sorten. Ifølge Daily Mail kan nemlig argentineren være på vei til Villarreal på lån, dersom de finner plass til ham i et noe trangt lønnsbudsjett. Den gule ubåten trenger å styrke forsvaret etter at Eric Bailly dro til Manchester United, mens Mateo Musacchio nå kan være på vei til Milan. Manolas kan også bli Arsenals erstatter for Laurent Koscielny, som ifølge Express kan være på vei til Bayern München. Arsène Wenger ønsker naturligvis å beholde franskmannen, men kontraktsforhandlingene har foreløpig ikke kommet ordentlig i gang. Dermed kan det ende med at Arsenal mister sin solide stopper.

Foruten mulige endringer på stopperplass, kan det også ligge an til at Wenger oppgraderer angrepet sitt. Express skriver videre at Arsenal trapper opp sin jakt på Napoli-spiss Gonzalo Higuaín, som imidlertid ogås er sterkt ønsket av Juventus. Arsenals fordel i kampen mot Juventus vil være det faktum at Napoli definitivt heller vil selge stjernespissen til en utenlandsk klubb, samtidig som Olivier Giroud kan være en attraktiv brikke i bytte.

Det er også nyheter rundt kontraktsløse Hal-Robson Kanu, som imponerte stort under EM i Frankrike. Ifølge Daily Star er klubber som Swansea, Everton, Watford, Middlesbrough og Burnley alle på jakt etter spissen. Det er likevel Hull som ser ut til å være nærmest signaturen. Manchester City er nære ved å signere Leroy Sané fra Schalke 04 for formidable 42 millioner pund. Overgangen kan være dårlig nytt for Southampton, skriver Daily Mail, da tyskerne vil ha Dusan Tadic som erstatter for sin unge kantspiller.