Fotballryktene: – Chelsea nær to stjernesigneringer

Real Madrid-stjerne kan havne i Premier League, mens Götze er i ferd med å glippe for Liverpool. I Leicester begynner det å minne om en spillerflukt...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kl. 14.30: Se treningskampen mellom Wigan og Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Det merkes at klubbfotballen kommer stadig nærmere, for nå begynner det virkelig å koke på overgangsmarkedet.

Manchester Uniteds jakt på Paul Pogba har allerede stjålet mye av oppmerksomheten, og slik kommer det trolig også til å bli i tiden som kommer. Ifølge The Sun vil Juventus og Manchester United komme til enighet i løpet av helgen, men dette benekter Juventus-sjef Beppe Marotta. Les mer om saken her.

Det som likevel taler i favør av en Pogba-overgang, er at Juventus har trappet opp jakten på Napoli-stjernen Gonzalo Higuaín. Juventus har allerede svekket konkurrentene i Roma ved å signere Miralem Pjanic, og de ser nå ut til å ville gjøre det samme med Napoli. Ifølge italienske Sky har den argentinske stjerneangriperen allerede gitt sitt ja til å signere for Juventus. Problemet er at Napoli ikke vil forhandle med de regjerende seriemesterne. Juventus vurderer nå å betale utkjøpsklausulen på nærmere 100 millioner euro, hvilket kan bety at Pogba er på vei ut.

Det stopper heller ikke der for Manchester United. I lørdagens Marca hevdes det at James Rodriguez skal være fristet av Premier League, og særlig av Manchester United. Også Real Madrid skal være åpne for tanken og har satt innledende pris på 80 millioner euro.

Manchester United er samtidig ikke alene om å gjøre massive forsterkninger. Og Juventus er ikke alene om å ville ha en Napoli-spiller. Ifølge Telegraph er nemlig Chelsea nær ved å signere to nye spillere. London-klubben har trappet opp sin jakt på Napoli-stopperen Kalidou Koulibaly, som etter en svært sterk sesong også er ønsket av Everton. Enda nærmere en Chelsea-overgang er N’Golo Kanté. Meldingene går ut på at de siste detaljene ble ordnet fredag kveld, og at Leicester-spilleren dermed blir klar for Chelsea i løpet av svært kort tid. Midtbanespilleren koster 335 millioner kroner, hvilket i dagens marked må sies å være en brukbar handel for Conte og kompani.

Samtidig hevder spanske AS at Diego Costa har bedt om å bli solgt tilbake til gamleklubben Atlético Madrid. Antonio Conte skal imidlertid ikke være særlig lysten på å gi slipp på den omstridte angriperen.

Dessverre for Leicester kan det se ut til at mesterlaget er i ferd med å rakne. N'Golo Kanté er nemlig ikke alene om å forsvinne. Riyad Mahrez ble kåret til Premier Leagues beste spiller og skal, ifølge The Guardian, ha gitt beskjed om at han ikke vil forlenge kontrakten. Den eminente kantspilleren har riktignok tre år igjen av kontrakten, hvilket betyr at Leicester på ingen som helst måte er presset til å selge. Samtidig skal Mahrez ha understreket at han ønsker en ny erfaring i en virkelig storklubb.

West Ham-fansen, på sin side, kan kanskje begynne å svette litt. Dimitri Payet ble fredag sitert på at han med 100 prosent sannsynlighet blir værende i klubben, men ifølge Daily Express har agenten nå benektet at hans klient har sagt dette. – Det eneste sikre er at han er på ferie og lader batteriene, sier han.

Hva så med Liverpool? Interessen for Mario Götze har vært mye omtalt, men nå ser det ut til at slaget er tapt for Merseyside-klubben. Spilleren har ett år igjen av Bayern München-kontrakten og har fått beskjed om at han må finne seg en ny klubb. Det har han tilsynelatende også gjort, men ikke i England. Ifølge Bild er nemlig Bayern München enige med Borussia Dortmund om å selge Götze tilbake til hans gamle klubb. Overgangssummen skal ligge på rundt 250 millioner kroner.

Til slutt er det verdt å nevne at 19 år gamle Marlos Moreno er på vei til Manchester City. Det hevder i alle fall Colombias landslagssjef, som opprinnelig skulle hatt med seg Atletico Nacional-spissen til OL. Det blir det imidlertid ingenting av, ettersom hans nye klubb - Manchester City - krever at han deltar i sesongoppkjøringen med dem. Spissen koster rundt 100 millioner kroner.