– Takket nei til 9 millioner i uken

Og Manchester City-kapteinen linkes til sjokkovergang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi teller fire dager ut i fellesferien og gatene er nesten tomme utenfor vinduet i TV 2s vestlandske lokaler.

Selv om halve den norske befolkingen ligger henslengt på solsenger i Ayia Napa, Mallorca og Kos, er det lite hvile å finne på det internasjonale overgangsmarkedet.

Klubbene driver intenst arbeid for å stille best mulig rustet frem mot den kommende sesongen, mens pressen arbeider like intenst for å være først ute når en handel finner sted.

Av denne blandingen må det bli rykter, og vi har gjort en jobb for å samle noen av de ferskeste her!

Napolis Gonzalo Higuaín linkes igjen til Arsenal, noe som nærmest har blitt obligatorisk for hvert eneste overgangsvindu de siste årene. Men de evige spekulasjonene har fremdeles ikke sett ut til å føre noen vei – ennå.

Higuaín skal være sulten på nye utfordringerer, men kanskje ikke hvor som helst. Ifølge Kaveh Solhekol i Sky Sports skal 29-åringen ha takket nei til vanvittige 9 (!) millioner kroner i uken for å bli lagkamerater med Gervinho og Ezequiel Lavezzi i Hebei China Fortune.

Men om dette er et signal Arsenal-fansen kan glede seg over gjenstår fortsatt å se. For ifølge Express skal Arsène Wenger ha pekt seg ut Lyons storscorer Alexandre Lacazette som backup om Higuaín-drømmen ikke blir noe av, og står nå altså klar til å bla opp rundt 480 millioner kroner for 25-åringen, etter allerede å ha fått avslått et bud på 370 millioner kroner.

Samtidig melder samme avis at Wenger vil forsøke slenge Olivier Giroud på som en del av Higuaín-avtalen i et siste desperat forsøk på å innfri Napolis økonomiske krav.

En ung mann som lenge har stått høyt på Wengers ønskeliste er Julian Draxler. Ifølge The Mirror skal nå endelig Wolfsburg være villig til å høre på bud på sin høyt verdsatte angrepsspiller, men at de må opp i rundt 500 millioners-klassen om det skal være noe vits engang å prøve for Arsenal og Wenger.

En annen angrepsspiller som skal være på flyttefot er Liverpool-flopp Christian Benteke.

Med navn som Daniel Sturridge, Divock Origi, Danny Ings, Sadio Mané og Roberto Firmino i snopeskålen av angrepsspillere, ser Liverpool-sjef Jürgen Klopp på muligheten til å avlaste en av klubbens største lønnsutgifter.

Både West Ham og Crystal Palace har vært nevnt som mulige nye stoppesteder, men ingen av klubbene har imidlertid vært villige til å møte Liverpools økonomiske ønsker. The Telegraph melder dog at belgieren, som ble klubbens nest dyreste spiller da han dukket opp på Anfield i 2015, har bestemt seg for at han ønsker å bli på Merseyside og kjempe for plassen.

Leroy Sané er en ettertraktet mann. Etter en strålende sesong i Bundesligaen for Schalke 04 er det snart ikke en storklubb som ikke har blitt nevnt i samme åndedrag som tyskeren. Nå ser det ut til at Manchester City har vunnet kampen om hurtigtoget.

Daily Mail melder at 20-åringen allerede er enig med klubben om de personlige betingelsene, men at det fortsatt gjenstår for City formelt å legge inn et bud på spilleren. Det snakkes om en sum på rundt 500 millioner kroner, og en fireårskontrakt for Sané.

Den tyrkiske avisen Fanatik skriver på sine sider at Besiktas skal være i ferd med å forberede et bud på 280 millioner kroner for Manchester City-kaptein Vincent Kompany.

Med John Stones på vei inn dørene i Manchester, ser den tyrkiske klubben muligheten til å friste den skadeplagede midtstopperen til sydligere trakter. Ifølge Express skal allerede møtevirksomhet mellom klubbledelsen ha funnet sted, men tyrkerne sliter med å imøtekomme Kompanys lønnsbetingelser i England.

Allerede før sesongen er i gang er sesongens første Nord-London-duell i ferd med å bli en realitet. Ifølge Evening Standard kjemper både Arsenal og Tottenham om underskriften til Inter Milans kontroversielle spiss Mauro Icardi. Den engelske tabloiden skriver at det er hans ikke mindre kontroversielle kone Wanda Nara som selv melder om interessen fra de to Premier League-klubbene.

Paul Pogba og Manchester United kan se ut til å bli en av sommerens store overgangssagaer. Real Madrid skal lenge også vært inne i bildet for å gi José Mourinhos klubb kamp om franskmannens underskrift, men har etter nylige rapporter funnet ut at 1,2 millarder kroner for en 23-åring blir i meste laget.

Det synes Real Madrid-legende Raúl lite om, og oppfordrer ifølge Manchester Evening News sin tidligere klubb om ikke å gi opp kampen om Juventus' midtbanestjerne.