Slik ser Ford Mondeo ut i ST-Line, dette er den tredje modellen ut i denne satsingen. 
Slik ser Ford Mondeo ut i ST-Line, dette er den tredje modellen ut i denne satsingen. 

Slik kan du få tøff bil til hyggelig pris

Ford utvider utvalget av ST-Line.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ford er langt fra først. Audi har gjort det med sin S-Line, Volvo har gjort det med R-Design, BMW har gjort det med M-pakke og Lexus med F-Sport, bare for å nevne noen.

Alt dette er "pakker" eller utstyrsnivåer for å å gjøre bilene mer sporty og attraktive, for der gjennom å få flere kjøpere. De som vil ha ett litt sporty uttrykk på bilene sine i form av ulike unike detaljer som skiller dem fra den gemene hop. Men uten at det blir for mye eller vulgært.

En sporty ST-Line

Nå kommer Ford etter. ST-Line velge Ford å kalle sin variant. Med tydelig henvisning til de mer sporty variantene av merket.

ST-Line-modellene kjennetegnes av sportslig eksteriør- og interiør. Dette er modeller som henvender seg til kunder som ønsker seg det sportslige imaget til Fords ST-modeller, men som ikke nødvendigvis trenger de økte ytelsene som leveres i de rendyrkede ST-bilene.

Dette speiler også prisene. En bil med ST-Line vil være betydelig billigere enn på en ST-modell. Dermed skal også bilene nå et mye bredere publikum.

Med denne skulle Ford utfordre BMW og Mercedes

Ford byr på en omfattende ST-Line pakke på sine biler. 
Ford byr på en omfattende ST-Line pakke på sine biler. 

Omfattende pakke

Motorene i ST-Line vil være hentet fra det øvrige utvalget og bestå av både bensin- og dieselvarianter. De kan leveres både med automat- og manuelt gir.

De unike ST-Line-detaljene kan variere noe fra modell til modell, men vil inneholde blant annet: Endret og mer sporty støtfanger foran, en bakre diffuser, større spoiler bak, andre og større felger / dekk, sportsseter med kontrastsømmer, ST-ratt og girkule, andre terskellister i dørinnsteget og en annen grill. I tillegg får bilene lavere sportsfjæring og ST-Line emblemer.

Denne Forden er en av de morsomste nybilene du kan kjøpe

Her er det tre modellene i ST-line så langt: Fra venstre Mondeo, Fiesta og Focus.
Her er det tre modellene i ST-line så langt: Fra venstre Mondeo, Fiesta og Focus.

Tre modeller – så langt...

Det er med andre ord en ganske omfattende pakke Ford tilbyr her.

Lille Ford Fiesta og den noe større Focus er allerede her – nylig ble også familiebilen Mondeo vist i ST-Line.

Dermed kan de tilby nyheten på et bredt spekter av biler. Kanskje kommer også flere etter. Både flerbruksbilen S-Max og SUV-en Kuga kan være potensielle her.

Les også: Ingars Ford kan være den eneste igjen i verden