PÅ GULLRUTEN: Sophie Elise under Gullruten i Grieghallen i Bergen fredag 13.mai.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
PÅ GULLRUTEN: Sophie Elise under Gullruten i Grieghallen i Bergen fredag 13.mai. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Åserud, Lise

Sophie Elise (21) er innlagt på sykehus

Bloggeren må avlyse festival-spillejobb grunnet sykdom.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sophie Elise Isachsen jobber for tiden som DJ ved siden av fulltidsjobben som en av Norges største bloggere.

Avlyser spillejobb

Etter planen skulle 21-åringen spille under Skral-festivalen i Grimstad onsdag kveld, men måtte avlyse grunnet sykdom. Det forteller Isachsen selv på Instagram.

«Det er med helt ekstremt tungt hjerte at jeg må avlyse spillejobben min på @skralfestival i kveld. Jeg hadde gledet meg så mye og så på det som en virkelig ære å bli spurt, men visse ting er ute av ens kontroll», skriver Sophie Elise.

«Jeg har vært innlagt på sykehus siden i går morges og er her en god stund til. Dette er så kjedelig og det viktigste i livet for meg er jobb, og jeg hater å skuffe folk. Men nå er det aller viktigste for meg å bli frisk.»

Ligger på Ullevål

Ifølge Isachsens manager, Marte Schei, er hun innlagt på Ullevål Sykehus, hvor hun vil være over natten.

– Hun har følt seg dårlig den siste tiden, og kontaktet lege. Da er det fint at hun får komme inn til rutineundersøkelser.

Kan du si noe om tilstanden hennes?

– Hun er ved godt mot og klar for å komme seg tilbake i jobb. Som hun selv skriver på instagram er hun veldig lei seg for å gå glipp av Skral-festivalen. Det hadde hun gledet seg lenge til, sier Schei til TV 2.