Dette gruer Mourinho seg mest til før Premier League-starten

José Mourinho røper hva han gleder seg minst til foran Premier League-starten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho er som kjent ansatt som ny manager i Manchester United, og forventningene er store til portugiserens ankomst på Old Trafford.

Den meritterte manageren har tidligere uttalt at han har planer om å skaffe Manchester United troféer igjen og gleder seg stort til første kamp i Premier League med sin nye klubb.

Men på et sponsortreff i regi av Adidas røper Mourinho at det ikke er alt han gleder seg til før første kamp i Premier League.

– Jeg hater det!
Manageren misliker sterkt å lede laget i kveldskamper.

– Det verste jeg vet er å gå vente på at kamper skal starte. I løpet av min tid i Spania måtte jeg lede laget i flere kveldskamper, selvsagt på grunn av værforholdene der. Men det hater jeg. Jeg hater å vente en hel dag på en kamp, slår Mourinho fast.

Kamper som har avspark om formiddagen har imidlertid den karismatiske manager ingenting imot.

– Jeg elsker det. Jeg elsker å spise en stor frokost, for deretter å gå på spillerbussen og spille kampen, og vinne om det er mulig. Etter kampen er over er det bare å reise hjem og forhåpentligvis nyte ettermiddagen. Det liker jeg, sier den nybakte Manchester United-manageren.

– De trenger sin ferie
Allerede neste uke tar José Mourinho med seg Manchester United-troppen til Kina for å spille vennskapskamper mot Borussia Dortmund (22. juli) og Manchester City (25. juli).

Han får imidlertid ikke med seg de største stjernene til Kina.

– Det faktum at jeg ikke reiser med samtlige spillere i troppen er fra et taktisk ståsted ikke det beste, men det er slik det er. Vi kan ikke utrette mirakler og flere spillere har nylig spilt EM. De trenger sin ferie, og jeg trenger dem friske og raske i de ti neste månedene, sier han.