Italy Wedding
Italy Wedding
Italy Wedding
Italy Wedding
ITALY-WEDDING/
ITALY-WEDDING/
ITALY-WEDDING/
ITALY-WEDDING/
ITALY-WEDDING/
GIFTET SEG I VENEZIA: Manchester United-spilleren Bastian Schweinsteiger og tennis-stjernen Ana Ivanovic giftet seg tirsdag. Foto: Reuters

Manchester United-stjernen giftet seg i Venezia

Bastian Schweinsteiger (31) og tennisstjernen Ana Ivanovic (28) giftet seg i en romantisk seremoni tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag giftet den tyske fotballstjernen Bastian Schweinsteiger (31) og tennisstjernen Ana Ivanovic (28) seg i Venice City Hall.

Sportssuperparet hadde samlet familie og venner, samt en mengde sportsstjerner, til å dele dagen sammen med dem, skriver Daily Mail.

Avslappet stil

Bryllupet var løst i snippen: Brudgommen hadde droppet slipset og hadde skjorta åpen under den blå dressjakka, og Ivanovic hadde på seg en nydelig, men enkel, hvit brudekjole.

Bruden hadde en nydelig, kremfarget bukett og glitrende diamantøredobber.

Se bildeserie øverst i saken.

NYGIFTET: Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger på vei ut av rådhuset tirsdag. Foto: REUTERS
NYGIFTET: Ana Ivanovic og Bastian Schweinsteiger på vei ut av rådhuset tirsdag. Foto: REUTERS Foto: Luigi Costantini

Ble fraktet bort i kanalbåt

Paret så lykkelige ut da de forlot rådhuset og satte seg i en kanalbåt som fraktet dem og gjestene videre. En rekke paparazzier, turister og nysgjerrige hadde samlet seg og tok bilder av det nygiftede paret.

Gjestene fikk beskjed om å holde av 11. - 13. juli til feiringen, og ifølge tyske medier visste de ikke hvor feiringen skulle foregå. De fikk beskjed om å møte opp på flyplassen og være klar for en overraskelse.

Gjestelista er også strengt hemmelig, men skal inneholde en rekke kjente sportsnavn. Schweinsteiger forlover skal være den tyske alpinisten Felix Neureuther (32).

GIKK OMBORD I KANALBÅT: Bruden fikk hjelp til å gå ombord i en kanalbåt som skulle frakte brudeparet videre. Foto: REUTERS
GIKK OMBORD I KANALBÅT: Bruden fikk hjelp til å gå ombord i en kanalbåt som skulle frakte brudeparet videre. Foto: REUTERS Foto: STRINGER