Fransk VM-stjerne: – 1,2 milliarder for Pogba er bortkastede penger

Franrikes tidligere VM-vinner Emmanuel Petit mener Manchester United kaster vekk pengene om klubben betaler Juventus 1,2 milliarder kroner for Paul Pogba.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Juventus-stjernen Paul Pogba slet med å markere seg i EM-finalen for Frankrike mot Portugal, og ekspertene mener 23-åringen ikke leverte som forventet under sluttspillet som Portugal nylig vant.

Likevel ligger storklubber som Real Madrid og Manchester United paddeflate etter midtbanestjernens tjenester.

Manchester Uniteds manager José Mourinho skal være villige til å bla opp utrolige 1,2 milliarder kroner for å sikre seg Pogbas tjenester.

– For meg er Pogba ikke en stor stjerne
Det får Frankrikes tidligere VM-vinner Emmanuel Petit til å reagere.

– Pogba har en stor fremtid, men for meg er det for tidlig. Jeg liker ikke situasjonen rundt Pogba for øyeblikket. Alle forsøker å gjøre ham til en stor stjerne, men for meg så er han ikke i nærheten av å være en stor stjerne, sier Petit til The Independent.

Petit, som har en fortid som spiller i blant annet Arsenal, utdyper hvorfor:

– Han er ikke på det forventede nivået i Mesterligaen og han er ikke på det forventede nivået for det franske landslaget. Jeg er rimelig sikker på at han kan nå det nivået, men for øyeblikket er jeg ikke overbevist.

– Jeg ville kjøpt Suárez
Den tidligere midtbanestjernen tror Real Madrid allerede har bestemt seg for å droppe planene om å punge ut for Pogba.

– Dersom Real Madrid virkelig ville hatt denne spilleren, så ville de lagt pengene på bordet. Men de ønsker ikke å kjempe mot Manchester United om Pogba. Og det er av en grunn, konstaterer han.

Dersom Petit var manager i en klubb er franskmannen ikke i tvil om hvem han ville forsøkt å kjøpe for 1,2 milliarder kroner.

– For 1,2 milliarder kroner ville jeg kjøpt Luis Suárez fra Barcelona, slår Petit fast.