SAVNER BAMSEN SIN: Lillemor Sand Aulie savner bamsen Teddy, som ble borte søndag. Nå lurer de på om noen har sett bamsen. Foto: Privat.
SAVNER BAMSEN SIN: Lillemor Sand Aulie savner bamsen Teddy, som ble borte søndag. Nå lurer de på om noen har sett bamsen. Foto: Privat.

Lillemor Sand Aulie (4) har mistet teddybjørnen sin – ber om hjelp til å finne den igjen

Marianne Aulie, Aune Sand og datteren Lillemor ber om hjelp til å finne Teddy.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er en knust fireåring som sitter hjemme og venter på tips om hvor kosebamsen «Teddy» har blitt av.

Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis, som til vanlig kalles for Lillemor, mistet nemlig bamsen sin da hun var på tur med mamma Marianne Aulie (45) og pappa Aune Sand (50) i helga.

Fikk bamsen i gave fra mormor

Familien var på Ringebu Prestegård, der Aulie har en utstilling. Som vanlig var yndlingskosedyret med.

Det var P4 som først fortalte om hendelsen.

– Teddy er alltid med uansett hvor vi drar. I går hadde vi et malekurs for barn, og det var mange barn og mye som skjedde. Da vi var på vei hjem igjen, spurte Lillemor om hvor Teddy var blitt av. Vi håpet at han var ett eller annet sted i bagasjen, forteller Aulie til TV 2.

De startet en grundig leteaksjon, men krisen ble et faktum: Teddy var ingen steder å finne.

– Dette er veldig trist. Teddybjørnen betyr ekstremt mye for henne, og hun spør etter den hele tiden. Den var en gave som hun fikk av mormoren sin da hun var baby, forteller Aulie.

Mistet Teddy i forrige uke også

Ekstra skremmende var det at teddybjørnen også forsvant for familien for én uke siden. Da hadde de vært på en lekeplass, og oppdaget senere at de hadde glemt bamsen.

BAMSE ER MED PÅ KARUSELL: Lillemor og Teddy. Familien håper på en snarlig gjenforening. Foto: Privat.
BAMSE ER MED PÅ KARUSELL: Lillemor og Teddy. Familien håper på en snarlig gjenforening. Foto: Privat.

– Da vi kom tilbake til lekeplassen, lette vi over alt. Til slutt begynte jeg å titte ned i søppelbøttene, bare for sikkerhets skyld. Og plutselig så jeg et stakkars, loddent hode som stakk opp av søppelbøtta. Hvem er det som kaster bamser på den måten? spør Aulie oppgitt.

Bamsen ble vasket og stelt etter nesten-ulykka.

– Han luktet deilig og nyvasket og var så fin til turen. Den store skrekken er at noen skal ha kastet bamsen enda en gang. Vi håper noen kan hjelpe oss med å finne den! sier Aulie.

Kunstnerparet har derfor utlovet et av Aulies bilder, en litografi til en verdi på 5.500 kroner, til den som kan hjelpe dem med å finne kosedyret.

Har du tips i denne saken? Send en epost til mmi@tv2.no.