HVER DAG: Ozzy Osbourne har tidligere uttalt at han går på AA-møte hver eneste dag. FOTO: Scanpix
HVER DAG: Ozzy Osbourne har tidligere uttalt at han går på AA-møte hver eneste dag. FOTO: Scanpix Foto: PA

Ozzy Osbourne gikk på AA-møte i Stockholm

Til tross for at rockestjernen er på turné, fortsetter han å gå på møte med Anonyme Alkoholikere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ozzy Osbourne (67) er på avskjedsturné med bandet sitt, Black Sabbath, og de siste dagene har han vært i Finland og Sverige.

Til tross for mye reising og hektiske dager, finner stjernen allikevel tid til å gå på møtet som betyr mye for ham; i Anonyme Alkoholikere.

Ifølge Aftonbladet tok Ozzy turen fra hotellet sitt i Stockholm og til en adresse ved Odenplan i byen. Der var han i omlag halvannen time på det som var et internasjonalt AA-møte.

– Han var der inne i over halvannen time. En kvinne vi snakket med fortalte at det hadde vært et engelsktalende møte, sa Po Sannås, Aftonbladets fotograf på stedet til avisen.

Går regelmessig på møter

Det er ikke første gang heavy metal-stjernen gjester et slikt møte i Sverige. Sist han var innom AA i Sverige var i 2013, også da i Stockholm.

Tidligere har han ifølge Aftonbladet uttalt at han går hver eneste dag på møter, fordi alkoholismen hans er en sykdom, og hvis han ikke går på disse møtene så vil han begynne å drikke igjen.

Skilles

I mai ble det kjent at Ozzy og kona Sharon Osbourne (63) skal skilles.

Paret har vært gift i 33 år, og har barna Aimee (32), Kelly (31) og Jack (30) sammen.

Datteren Kelly tok i slutten av mai den ultimate hevnen på kvinnen som angivelig skal være grunnen til at foreldrene hennes går hver til sitt.

For på sin egen Twitterkonto hvor hun har over fire millioner følgere, la hun ut et telefonnummer som ifølge amerikanske nettsteder, skulle tilhøre Michelle Pugh.

Pugh er frisøren som havnet i søkelyset etter avsløringen om Ozzys utroskap, og som skal ha vært hans elskerinne. Som kommentar la hun ut at man både kunne få en billig frisyre og sex om mann ringte nummeret.