HEADLINER: Kygo spiller på en av de festeste klubbene på Ibiza FOTO: Scanpix
HEADLINER: Kygo spiller på en av de festeste klubbene på Ibiza FOTO: Scanpix Foto: (c) Pelle T Nilsson 1

Kygo er trekkplaster på Ibizas råeste nattklubb

Torsdag står stjernen fra Bergen på scenen på partyøya Ibiza hvor han er satt opp som hovedartist på lik linje med Avicii.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges mest kjente artist for tiden, Kyrre Gørvell-Dahll (24), er nå klar for å innta partyøya Ibiza.

Torsdag er han satt opp som headliner eller hovedartist på scenen til Ushuaia Ibiza Beach Hotel, ved stranden Playa d'en Bossa.

Ushuaia har etter at det åpnet i 2011 skapt seg et navn i bransjen, og har bygd seg opp på spektakulære sceneshow, glamorøse dansere, en fantastisk beliggenhet og ikke minst ved å hente noen av verdens største og mest kjente DJ'er til å ha fester for seg.

Det spesielle på denne scenen, er at hotellet har tatt opp tradisjonen på Ibiza med å starte festen tidlig på dagen, og gi seg når klokken slager tolv. Vanligvis går artistene på scenen mellom klokken tre og fem på ettermiddagen, skriver Ibiza Spotlight.

STEMNING: Når hele uteområdet på Ushuaia Ibiza Beach Hotel er fult, ser det ganske spektakulært ut fra lufta. FOTO: Ushuaia Ibiza Beach Hotel
STEMNING: Når hele uteområdet på Ushuaia Ibiza Beach Hotel er fult, ser det ganske spektakulært ut fra lufta. FOTO: Ushuaia Ibiza Beach Hotel

I godt selskap

Når Kygo går på scenen førstkommende torsdag, føyer han seg inn i rekken av kjente DJ'er og artister som Avicii, David Getta Big, Axwell Ingrosso, Hardwell DNA og Martin Garrix Multiply. Alle spiller de neste uke.

Følg med på TV 2 og TV2.no torsdag 14. juli for eksklusivt intervju med Kygo!