FOTO: Terje Søviknes og Anne Fenstad forlovet seg under Tysnesfest fredag kveld. Her viser hun fram ringen.  Os & Fusaposten/www.osogfusa.no
FOTO: Terje Søviknes og Anne Fenstad forlovet seg under Tysnesfest fredag kveld. Her viser hun fram ringen.  Os & Fusaposten/www.osogfusa.no

Terje Søviknes har forlovet seg

Frp-ordføreren fridde og fikk ja.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld gikk Frp-politikeren og ordføreren i Os, Terje Søviknes, ned på kne og fridde til kjæresten Anne Fenstad.

Frieriet skjedde på Haaheim Gard på Tysnes under arrangementet Tysnesfest.

Politikeren måtte lure med seg kjæresten til et helt spesielt sted på gården for å gjennomføre sin hyggelige plan om å fri.

– Jeg hadde planlagt å fri her under Tysnesfest og i går var vi på et flott arrangement på Haaheim Gård. Det ble en perfekt ramme for et frieri. Eieren av Haaheim, Torstein Hatlevik, har laget et lite kapell som jeg fikk lurt Anne ned i, sier Søviknes til TV 2.

Tårevått

Det lille kapellet skapte en romantisk ramme rundt frieriet, og skal vi tro den nyforlovede Søviknes, så ble det emosjonelt og tårevått også.

– Det ble en fantastisk stund for oss to helt alene, og tårene strømmet på for oss begge, sier han til TV 2.

Det var Os og Fusaposten som først omtalte frieriet.

Voksen kjærlighet

Paret traff hverandre for tre år siden, noe Frp-politikeren setter umåtelig pris på.

– Det er fantastisk å få oppleve kjærligheten i voksen alder. Jeg traff Anne for tre år siden, og det ble «love» på første treff. Hun er en fantastisk dame som har gitt meg ny energi. Hun er støttende, livlig og gjør meg til et bedre menneske. Fantastisk!, sier Søviknes om sin kommende kone.