Fotballryktene: – Arsenal byr på tysk EM-stjerne

Og Liverpool vil kvitte seg med åtte spillere. Her er fredagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Snart er det helg, men det legger ikke en demper på overgangsryktene. Her er fredagens fotballrykter.

Julian Draxler har vært god på venstrekanten for Tyskland under EM. Blant annet mot Slovakia noterte 22-åringen seg for et mål og en assist.

Nå melder The Sun at Arsenal planlegger et bud på rundt 43 millioner pund på Wolfsburg-spilleren.

Draxler har vært linket til Arsenal flere ganger, blant annet i 2014. Den gang valgte unggutten å bli værende i sin daværende klubb, Schalke 04.

Wenger ønsker seg også en ny spiss i sommer. En som har stått på managerens ønskeliste lenge er Alvaro Morata, som nylig ble hentet tilbake til Real Madrid. Nestemann på listen er Lyon-spissen Alexandre Lacazette. 25-åringen skal ifølge The Mirror være lysten på en overgang til The Gunners, men det store spørsmålet er hvor dyr han kommer til å bli. Lacazette har en utkjøpsklausul på 34 millioner pund i kontrakten sin, men Lyon ønsker å presse opp prisen enda mer ettersom West Ham, Tottenham og Atletico Madrid alle har vist interesse for franskmannen.

En annen spiller som Wenger skal være i samtaler med er Djibril Sidibé. Den 23 år gamle forsvarsspilleren spilte 37 kamper og scoret fire mål for Lille forrige sesong. Det er den franske avisen L'Equipe som melder dette.

I Liverpool er Jürgen Klopp i gang med sin første sesongoppkjøring i England. Det medfører også en massiv opprydning i stallen. Ifølge The Mirror planlegger den tyske manageren å kvitte seg med åtte spillere i sommer. Christian Benteke (Crystal Palace), Jordon Ibe (Bournemouth), Martin Skrtel (Fenerbache) , Joe Allen (Swansea/Sevilla), Luis Alberto (Sevilla), Sergi Canos (Norwich), Mario Balotelli (Sampdoria) og Lucas (Besiktas) kan alle forsvinne fra Anfield.

Men mange spillere ut, betyr også spillere inn. Ifølge tyske Bild, har Klopp nå sett seg ut sin gamle elev, Jakub «Kuba» Blaszczykowski som en mulig forsterkning. Den polske 30-åringen, som scoret to mål i EM, var på lån fra Borussia Dortmund til Fiorentina forrige sesong.

En annen spiller som kan forlate Borussia Dortmund i sommer er Neven Subotic, som skal være ønsket av både Stoke, Middlesbrough og Sunderland. Forsvarsspilleren har ifølge Daily Mail fått tillatelse til å forlate Dortmunds treningsleir for å snakke med andre klubber.

Fredag formiddag melder Sky Sports at Leicester er i ferd med å fullføre overgangen for den nigerianske spissen Ahmed Musa fra CSKA Moskva. Den regjerende seriemesteren betaler 15 millioner pund for 23-åringen, som skal ha bestått den medisinske testen. Dersom Musa blir Leicester-spiller, blir han deres dyreste spiller noensinne.

Manchester City hentet tidligere denne uken den 19 år gamke ukrainske midtbanespilleren Oleksandr Zintsjenko. Nå kan Pep Guardiola få inn enda en unggutt. For ifølge The Mirror er City nær ved å sikre seg det kolombianske stjerneskuddet Marlos Moreno. 19-åringen scoret sitt første mål for Colombia under Copa America og skal også være ønsket av Liverpool og Manchester United.

Tidligere City-manager Roberto Mancini har meldt seg på i kampen om å bli Englands neste manager, melder The Mirror.