SAMMEN: Amerikanske nettsteder linker nå Leonardo DiCaprio med modellen Nina Agdal. FOTO: Stella Pictures
SAMMEN: Amerikanske nettsteder linker nå Leonardo DiCaprio med modellen Nina Agdal. FOTO: Stella Pictures

– Leonardo DiCaprio dater ny modell

Skuespilleren er kjent for å ha en modell på armen, og dater nå nok en langbent skjønnhet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den Oscar-vinnende skuespilleren Leonardo DiCaprio (41) har lagt singeltilværelsen bak seg igjen, og skal være i et forhold med modellen Nina Agdal (24), ifølge kilder av nettstedet US Magazine.

– De dater, sier en kilde til magasinet.

– Det er et løst forhold foreløpig, sier en venn av skuespilleren.

Modeller

DiCaprio har vært kjærester med flere catwalk-stjerner tidligere. Sist han ble sett sammen med noen, var med den nederlandske Victoria's Secret-modellen Chelsey Weimar. Han har også datet Ela Kawalec, Kelly Rohrbach, Toni Garrn og Anne Vyalitsyna. Mest kjent er forholdene hans til supermodellen Bar Rafaeli og Gisele Bundchen. The Revenant-stjernen var sammen med Rafaeli fra 2006 til 2011, og Bundchen før det, fra 2000 til 2005.

Leonardo har også blitt linket til artisten Rihanna.

Nina Agdal som han nå ser ut til å ha funnet tonen med, har både vært forsidepike for Sports Illustrated, gått på catwalken for Victoria's Secret og vært modell for flere undertøyskampanjer.

Hun datet tidligere Adam Levine.

Ingen hast

Titanic-skuespilleren har ingen hast med å slå seg til ro å stifte familie. I januar uttalte han til magasinet Parade at «tiden vil komme når den tiden kommer.

Han snakket også om bryllup.

– Sannheten er, at du ikke kan forutsi når du vil gifte deg. Du kan ikke planlegge det. Det kommer til å skje når det skjer.

Miljøforkjemper

Til tross for at skuespilleren ikke har noen hast med å finne seg den rette å slå seg ned med, har han også en dypere side.

Han definerer seg selv som skuespiller og miljøforkjemper på Instagram, og har også stilt opp flere ganger i diverse fora for å skape blesst om miljøsaker.