STYGT BRUDD: Etter 15 måneder var bruddet mellom artist Taylor Swift og DJ Calvin Harris et faktum. Nå går de videre på hver sin måte.
STYGT BRUDD: Etter 15 måneder var bruddet mellom artist Taylor Swift og DJ Calvin Harris et faktum. Nå går de videre på hver sin måte. Foto: Pa Wire

– Calvin Harris langer ut mot eksen Taylor Swift i ny låt

Calvin Harris har skrevet bitter låt om bruddet før Taylor Swift rakk å gjøre det, ifølge kjendisnettstedet TMZ.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den verdenskjente DJ-en Calvin Harris (32) har tydeligvis ikke tenkt å la bruddet med artisten Taylor Swift (26) forbigå i stillhet.

Taylor Swift er kjent for å skrive låter basert på brudd og ekser, men denne gangen har Harris kommet henne i forkjøpet.

Ifølge kjendisnettsiden TMZ.com har Harris nemlig skrevet en ny låt i rekordfart, der han går hardt ut mot eksen sin.

Låten heter «Olé», og skal liksom være sunget fra Swifts nye flamme Tom Hiddlestons ståsted. TMZ skriver at låten blant annet inneholder tekst som: «Jeg ser på nettet at du begynner å bli en snill jente, og drar på turer med kjæresten din. Er oppmerksom, fortsetter å late som... »

Og: «Du har skjult navnet mitt på telefonen din, slik at du kan ringe meg og fortelle at du har gått gjennom helvete. Forlot ham alene, og booket deg inn på hotell».

Ny flamme

Bruddet mellom Taylor Swift og Calvin Harris ble kjent i slutten av mai, og kort tid etter kom nyheten om at Swift hadde funnet tonen med skuespiller Tom Hiddleston.

Paret legger ikke skjul på følelsene sine for hverandre, og Swift har blant annet rukket å hilse på sin nye svigermor.

Hiddleston er blant annet kjent for sin rolle som «Loki» i Hollywood-filmen Thor, noe Harris bruker i den nye låta: «Low key vil du ikke fortelle vennene dine om meg».

Mistenker utroskap

Det kan virke som at Harris tar bruddet tungt, og at han er en smule bitter. Ifølge utenlandske nettsider skal Harris ha hatt mistanke om at Swift overlappet de to forholdene.

Visstnok skal ikke Harris ha noe i mot Hiddleston, og skylder det vonde bruddet ene og alene på Swift.

Sangeren John Newman synger på låta «Olé», og onsdag reklamerte han for låta på sin Twitter.