Fotballryktene: – Zlatan får Matas draktnummer i United

Og Islands EM-helt følges av Premier League-klubber.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. juli åpnet det internasjonale overgangsvinduet, og nå strømmer overgangene på.

Spesielt Manchester United har vært ivrige de siste par dagene med både Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mikhtaryan inn dørene på Old Trafford. Og nye spillere inn, betyr som vanlig kroken på døren for andre.

Juan Mata er en av spillerne som nå kan komme til å forlate United. Ifølge Liverpool Echo har Zlatan blitt tildelt Matas draktnummer (8) og dermed er det mye som tyder på at spanjolen kan komme til å flytte på seg.

Ronald Koemans Everton kan bli neste stoppested for 28-åringen, som daværende Chelsea-manager Jose Mourinho solgte til United i 2014 fordi han var for treg. Liverpool-klubben skal ha kommet med et bud på 20 millioner pund (222 millioner norske kroner med dagens kurs).

Mourinho på sin side, er ikke ferdig med handlingen. Den neste brikken som mangler i puslespillet er Paul Pogba. Flere britiske medier melder at United forbereder seg på å betale opp mot 100 millioner pund for å hente den franske 23-åringen fra Juventus og at de vil tilby ham en ukelønn på 250 000 pund. Pogba - som scoret Frankrikes andre mål mot Island søndag - var i United fra 2009 til 2012.

Hirving Lozano er en annen spiller som kan være på vei til Old Trafford. Kantspilleren skal representere Mexico under OL i Rio, men ifølge The Sun kommer han til å signere en avtale med United etter lekene i Brasil. 20-åringen spiller for den meksikanske klubben Pachuca.

Romelu Lukaku måtte se EM-drømmen ryke etter at Belgia tapte 1-3 for Wales i åttedelsfinalen. Nå kan det se ut som om spissen også blir værende i Everton. For Liverpool-klubben har ingen planer om å selge toppscoreren sin. Ifølge Daily Express har The Toffees nå satt en prislapp på 75 millioner pund på belgieren for å skremme vekk potensielle beilere.

I tillegg til Lukaku, har flere klubber også vist interesse for midtstopperen John Stones. Daily Mail skriver mandag at Everton er villige til å selge Stones, men at han kommer til å koste minst 50 millioner pund. Manchester City er favoritter til å sikre seg 21-åringen foran nesen på blant andre byrival United og Chelsea.

Pep Guardiolas ankomst i Manchester har ført til at flere av Citys spillere har begynt å frykte for fremtiden sin i klubben. Pablo Zabaleta, Yaya Toure og Samir Nasri er alle spillere som den spanske manageren kan komme til å kvitte seg med når han går i gang med å bygge et nytt lag før sesongen.

Island-helten Ragnar Sigurðsson håper at innsatsen hans under EM blir lagt merke til i England. Midtstopperen scoret Islands første mål da de sendte England hjem fra EM i åttedelsfinalen og nå drømmer han om å spille i en annen klubb enn FC Krasnodar. Den russiske klubben skal ifølge The Mirror være villig til å selge 30-åringen for fire millioner pund. Avisen skriver videre at både Tottenham og Leicester har fulgt med på ham under mesterskapet.

Italia-spiss Graziano Pelle kan komme til å forlate Southampton i sommer. Ifølge Daily Telegraph har ikke Southampton planer om å tilby spissen en ny kontrakt og dermed kan interesserte klubber bare begynne å forberede bud på 30-åringen. Southampton ønsker mellom 10 og 20 millioner pund for spissen, som scoret 11 seriemål forrige sesong. Chelsea-manager Antonio Conte skal være blant de interesserte. Det samme er Everton og Koeman, som han sin tid jobbet med i Feyenoord.