Fotballryktene: Milliardkappløpet fortsetter i Manchester

José Mourinho og Josep Guardiola ruster kraftig opp før ny sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se siste FC EM i videovinduet øverst.

1. juli åpnet det internasjonale overgangsvinduet, og nå strømmer overgangene på.

Spesielt Manchester United har vært ivrige de siste par dagene med både Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mikhtaryan inn dørene på Old Trafford, men ifølge ryktebørsen er José Mourinho ikke ferdig.

Ifølge Daily Mail har United fortalt Juventus at de er klar for å betale 100 millioner pund (1,1 milliarder kroner) for Paul Pogba. Samtidig er de forberedt på å gi franskmannen en lønn på 2,7 millioner kroner i uken, dersom han vender tilbake til klubben der han også var i ungdommen.

Ifølge Mirror vil den nye Manchester City-manageren Pep Guardiola hente både Barcelona-spiss Luis Suárez (verdsatt til 950 millioner kroner) og Real Madrids midtbanespiller Toni Kroos (utkjøpsklausul på 700 millioner kroner),

Grzegorz Krychowiak har blitt linket til flere klubber, blant annet i Premier League, men nå ser det ut som om polakken havner i Frankrike. Ifølge Marca har Sevilla og Paris Saint-Germain blitt enig om en overgangssum på 244 millioner kroner.

Det er et slag i ansiktet for Liverpool, som hadde Krychowiak som førstevalg i den posisjonen. Nå skriver Daily Mirror at de heller vil utfordre byrival Everton om signaturen til belgiske Axel Witsel fra Zenit St. Petersburg.

Samme avis skriver at Chelsea har kommet først over målstreken når det komer til å signere Napoli-forsvarer Kalidou Koulibaly. 25-åringen vil koste ca. 330 millioner kroner.

Tottenham vil også handle italiensk, og skal være forberedt på å betale 420 millioner kroner for Inter-spiss Mauro Icardi. Ifølge GianlucaDiMarzio har Spurs sendt representanter til Inter for å sluttføre avtalen.

Samtidig risikerer London-klubben å miste keeperen sin. Hugo Lloris er i kikkertsiktet til Real Madrid, som kan tenke seg å bruke 390 millioner kroner på å sikre seg en ny sisteskanse, melder Daily Mirror.

En spiller Mauricio Pochettino vil kvitte seg med er Ryan Mason. Dumpeplassen for avdankede Tottenham-spillere, Hull, står klare med sjekkheftet og vil bruke 110 millioner kroner på midtbanespilleren, melder The Sun.

Tidligere Manchester United- og Arsenal-spiss Robin van Persie kan returnere til Premier League. Både West Ham og Crystal Palace har fått e-poster fra nederlenderens nåværende klubb Fenerbahce om at han er tilgjengelig. Det skriver The Sun.

Han scoret et fantastisk mål mot Belgia, og nå rapporterer Sky Sports at fire Premier League-managere har tatt kontakt med Wales' kontraktsløse spiss Hal Robson-Kanu etter Cruyff-vendingen og seieren over de belgiske stjernene.

Middlesbrough vil gjerne forsterke før returen til Premier League, og Gazette skriver at i løpet av uken vil de fullføre avtalen med Atalanta for 130-millionersmannen Marten de Roon (25).

Tidligere England-kaptein Steven Gerrard vil bli tilbudt en trenerolle med landslaget, og vil bli spurt når det kommer til hvem som skal ta over som manager etter Roy Hodgson. Dette ifølge The Sun.