SKILLES: Skuespillerparet Amber Heard og Jonny Depp giftet seg i 2015. For en måned siden søkte Amber om skilsmisse. Foto: Lumarphoto/Pa Photos/NTB Scanpix
SKILLES: Skuespillerparet Amber Heard og Jonny Depp giftet seg i 2015. For en måned siden søkte Amber om skilsmisse. Foto: Lumarphoto/Pa Photos/NTB Scanpix Foto: Lumarphoto

Johnny Depp har endret kjærlighetstatoveringene

Johnny Depp (53) har dekket over tatoveringene han hadde av ekskona Amber Heard (30).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I slutten av mai ble det kjent at filmstjernen Johnny Depp (53) og kona Amber Heard (30) har tatt ut skilsmisse etter 15 måneders ekteskap.

Amber hevder at hun har blitt mishandlet av Depp, og hun dukket opp i retten med blåmerker i ansiktet. Politiet har nå startet full etterforskning etter voldsanklagene.

Depp har avvist anklagene, og gjennom sin talsperson kalte han det «falske historier, sladder og løgner om hans privatliv».

Endret to tatoveringer

Over en måned etter at de tok ut skilsmisse, er det tydeligvis fortsatt en isfront mellom det tidligere ekteparet.

Depp har nå endret sine kjærlighetstatoveringer til Amber, skriver TMZ.

Kort tid etter bryllupet, tatoverte Depp ordet «SLIM» på fingrene på høyre hånd. Dette er Ambers kallenavn. I forrige uke endret han på to bokstaver, slik at det nå står skrevet «SCUM», altså «avskum» på norsk.

På samme arm tatoverte han et heltfigursportrett av Amber i fjor. Den tatoveringen er nå dekket over, viser bilder som er tatt på en av Depps konserter i Pennsylvania 1. juli.

FØR OG ETTER: Depp tatoverte ordet «Slim», som er Ambers kallenavn. Nå er det endret til «SCUM». Foto: Stella Pictures og Youtube/955KLOS
FØR OG ETTER: Depp tatoverte ordet «Slim», som er Ambers kallenavn. Nå er det endret til «SCUM». Foto: Stella Pictures og Youtube/955KLOS
FØR OG ETTER: På overarmen hadde Depp tatovert et portrett av kona Amber. Nå er det dekt over. Foto: Instagram/deppsrelatives og Stella Pictures
FØR OG ETTER: På overarmen hadde Depp tatovert et portrett av kona Amber. Nå er det dekt over. Foto: Instagram/deppsrelatives og Stella Pictures

Endret tatoveringen av Wiona Ryder

Dette er ikke første gang Depp må endre på tatoveringer han har dedikerte til sine kjærester. Da han var sammen med skuespiller Wiona Ryder (44), tok han en tatovering med teksten «WionaForever». Det ble senere endret til «WinoForever».

Ryder gikk for noen dager ut siden og støttet sin tidligere forlovede Depp og uttalte at han aldri var truende mot henne.

Gift i 15 måneder

Johnny Depp og Amber Heard giftet seg under en privat seremoni i deres eget hjem i Los Angeles i februar, 2015. Selve bryllupsfesten ble holdt på Depps private øy på Bahamas helgen etter.

De forlovet seg i 2014, etter å ha vært kjærester i nesten to år. Paret møttes under innspillingen av filmen «The Rum Diary».