Fotballryktene: Hevder at Manchester City ønsker engelsk landslagsstopper

Og Manchester Uniteds neste storkjøp er rett rundt hjørnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se siste episode av FC EM øverst!

EM durer på videre, og fotballfansen kan fortsette å grave seg ned i sofaen.

Men samtidig følger de fleste med på hva som skjer med deres klubb før neste sesong starter.

Og det er lenge til Tyskland-Italia i kveld, så her kan du fordype deg i ryktene som går lørdag 2. juli.

Manchester United-fansen lever glade dager. Fredag bekreftet også klubben Zlatan Ibrahimovics overgang. Nå tyder mye på at Henrikh Mkhitaryan er nestemann inn dørene ganske kjapt. Ifølge Daily Mail vil overgangen gjennomføres i løpet av helgen, og armeneren vil koste rundt 290 millioner kroner.

Manchester Evening News melder at spissen Ashley Fletcher (20) vil takke nei til en ny kontrakt med United. Istedet skal han ha medisinsk test hos West Ham.

I den lyseblå delen av Manchester var det en annen spiss som ble klar fredag: den spanske landslagsstjernen Nolito. Men City er ikke ferdig med sommershoppingen. Nestemann inn kan være John Stones. Ifølge Telegraph er Josep Guardiola og co villig til å punge ut svimlende 560 millioner kroner for Evertons midtstopper.

Crystal Palace er ivrige med lommeboken i sommer og Daily Mail skriver at London-klubben er enig med byrival West Ham om en overgangssum på 140 millioner kroner for forsvarer James Tomkins.

Samtidig kan en annen midtstopper være på vei bort fra Premier League. Bayern München vurderer å gå for Arsenal-stopper Laurent Koscielny. 30-åringen har en kontrakt med The Gunners til 2019, men ifølge Evening Standard skremmer ikke det de tyske mesterne.

Tidligere Arsenal- og Manchester United-spiss Robin van Persies karriere har hatt en fallende kurve den siste tiden. Evening Standard skriver nå at 32-åringen er blitt gjort tilgjengelig for salg av Fenerbahce.

Belgia krasjet på hodet ut av EM med 1-3-tapet for Wales fredag kveld. Det betyr at Everton kan få fortgang i overgangen til midtbanespiller Axel Witsel. The Toffees er enig med Zenit St. Petersburg om en overgang for 27-åringen som vil tjene over 1,1 millioner kroner i uken. Alt dette ifølge Squawka.

Saido Berahino har mange interessenter. Akkurat nå er det Stoke som er hetest på grøten, og de har lagt inn et bud på 180 millioner kroner for 22-åringen. The Mirror skriver at Mark Hughes vifter med en lønnssjekk på 790.000 kroner i uken for å lokke spissen til Britannia.

Burnley er tilbake i Premier League. Det gir inntekter, men det koster også. Klubben er nå klar for å gjøre Michael Keane til klubbens best betalte spiller gjennom historien. Lancashire Telegraph skriver at Sean Dyche på den måten vil kjempe bort Leicesters interesse for forsvarsspilleren.

Og det koster å være kar, også i Championship. Fulham har sagt til Sheffield Wednesday at dersom de ønsker å signere Ross McCormack vil det koste dem 170 millioner kroner. Det etter å ha takket nei til et bud på 130 millioner. Det er The Mirror som melder dette.