SØKER GJERNINGSMANN MED MØRKT HÅR: Politiet sperret av et område ved Brugata i Oslo sentrum etter slagsmålet fredag kveld. Foto: Vegard M. Aas/TV 2
SØKER GJERNINGSMANN MED MØRKT HÅR: Politiet sperret av et område ved Brugata i Oslo sentrum etter slagsmålet fredag kveld. Foto: Vegard M. Aas/TV 2 Foto: VEGARD AAS TV 2

Væpnet politi jakter gjerningsmann etter slagsmål i Oslo

En mann er kjørt til sykehus med stikkskader i overkroppen etter et et slagsmål i Brugata i Oslo sentrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bevæpnet politi rykket ut på meldingen om slagsmålet. En mann ble påført stikkskader i overkroppen, opplyser Oslo-politiet på Twitter.

Like før klokken 22 melder politiet at de søker etter en gjerningsmann, som beskrives som sortkledd og med kort, glatt hår. Han er i 30-årene.

Offeret er en mann på 32 år. Han er alvorlig, men ikke kritisk skadd, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til TV 2 sent fredag kveld.

– Vi har snakket med fornærmede. Han sier at han ble kontaktet av den mistenkte, og så oppsto det en uoverensstemmelse. Fornærmede sier at han ikke har sett mistenkte før, sier Hekkelstrand.

Brugata er et kjent sted for omsetning av narkotika. Politiet har god kontroll på miljøet, og Hekkelstrand sier de jobber videre med å finne gjerningsmannen.