TIL UNITED? Superstjernen Zlatan Ibrahimovic ser ut til å være nær en overgang til Manchester United. Ryktene avtar ikke akkurat når Manchester United bekrefter at de drar til Sverige for å spille treningskamp. AP Photo/Thanassis Stavrakis
TIL UNITED? Superstjernen Zlatan Ibrahimovic ser ut til å være nær en overgang til Manchester United. Ryktene avtar ikke akkurat når Manchester United bekrefter at de drar til Sverige for å spille treningskamp. AP Photo/Thanassis Stavrakis Foto: Thanassis Stavrakis

Manchester United bekrefter treningskamp i Sverige – Zlatan-ryktene intensiveres

Zlatan Ibrahimovic nærmer seg United-overgang.

Det meste tilsier at Zlatan Ibrahimovic i løpet av kort tid vil bli klar for Manchester United. Ifølge BBC vil avtalen bli signert i slutten av denne uken, mens Telegraph skriver at han vil bli presentert sammen med Henrikh Mkhitaryan tirsdag neste uke.

Som om ikke det er nok, bekrefter også Manchester United at de i løpet av sommeren drar til superstjernens hjemland for å spille treningskamp.

Treningskampen blir spilt 30. juli på Ullevi i Göteborg. Motstanderen blir den tyrkiske storklubben Galatasaray.

Arenaen rommer 43 200 mennesker, som etter alt å dømme får se Zlatan Ibrahimovic lede Uniteds angrepsrekke.

– Å spille kamper i en rekke ulike land gir et enormt antall supportere sjansen til å se laget spille. Videre gir det manageren og laget de beste forutsetninger for å forberede seg til sesongstart, sier direktør Ed Woodward til klubbens egen hjemmeside.