ANNONSØRINNHOLD:

Ny tour-suksess for Hushovd

Årets sykkeltour med Thor Hushovd og Rema 1000 ble avsluttet i hovedstaden. Se alle årets reportasjer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thor Hushovd har også denne våren vært Norge rundt på sykkeltur med folket. Årets arrangementer kunne by på sykkelglede, god mat og vakker natur.

– Det har igjen vært en fantastisk sykkeltour gjennom våren. Spesielt hyggelig er det å se hvor mange barn og unge som stiller opp. Det gror i sykkelsporten, og det varmer hjertet mitt, sier den tidligere verdensmesteren Thor Hushovd.

Arrangementene har vært et lavterskeltilbud der alle har kunnet bli med på sykkeltur i et rolig tempo. Sykkeltour, som er et samarbeidsprosjekt mellom TV 2 og Rema 1000, startet i år i Sarpsborg. Deretter gikk turen til Bergen, før Bodø og Harstad. Det hele ble avsluttet på Kontraskjæret i Oslo.

Se reportasjen fra Oslo øverst i saken.

– Årets Sykkeltour har vært en fantastisk opplevelse. Folk i alle aldre har blitt med og det er har vært herlig å se glede og mestring hos både store og små, forteller sponsorsjef i Rema 1000, Vidar Riseth.

Tur til Tour de France som premie

I tillegg til selve syklingen har deltakerne blitt servert grillmat, og andre fristelser, mens et av høydepunktene selvfølgelig har vært å vinne en tur for to til Tour de France.

– De heldige vinnerne får forhåpentligvis en fin tur og muligheten til å oppleve Tour de France litt fra innsiden. Vi skal sykle deler av løypa, også skal vi kose oss med gode middager, sier Hushovd.

For sponsorsjef i Rema 1000, Vidar Riseth, har det vært en drøm å få ha med Thor Hushovd på laget.

– Thor er folkekjær, jordnær og representerer våre verdier på en god måte. Han er en fantastisk ambassadør for vår satsning på sunnhet og helse, og det er ingen tvil om at kundene våre har satt pris på å få mulighet til å bli med en av Norges største idrettshelter på sykkeltur.