POTTER-COMEBACK: Daniel Radcliffe kan godt tenke seg å tre inn i rollen som Harry Potter igjen. Foto: Ian West/ Scanpix.
POTTER-COMEBACK: Daniel Radcliffe kan godt tenke seg å tre inn i rollen som Harry Potter igjen. Foto: Ian West/ Scanpix. Foto: Ian West

Daniel Radcliffe (26) utelukker ikke Harry Potter-comeback

– Se hva som skjedde med Harrison Ford og comebacket som Han Solo i Star Wars.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Radcliffe opplevde en enorm suksess i rollen som Harry Potter og ble en verdenskjent stjerne allerede fra han var 11 år gammel. Suksessen som Harry Potter startet fra den første filmen «Harry Potter og de vises stein» i 2001 og varte i 10 år til den siste filmen «Harry Potter og dødstalismanene - del 2» i 2011.

Vurderer comeback

Daniel Radcliffe fortalte nylig i et intervju med Radio Times at han kunne vurdere å inntre i rollen på ny hvis J.K Rowlings nye bok «Harry Potter and the Cursed Child» blir filmatisert.

– Det ville være avhengig av manuset og omstendighetene som må være ganske ekstraordinære. Men så er jeg også sikker på at Harrison Ford sa det samme med Han Solo og se hva som skjedde der. Så jeg sier nei for nå, men utelukker det ikke i fremtiden, sa han i intervjuet.

Emma Watson, Rupert Grint og Daniel Radcliffe på sin første fotoshoot for Harry Potter-filmen «Harry Potter og de vises stein» i august, 2000. Foto: Scanpix.
Emma Watson, Rupert Grint og Daniel Radcliffe på sin første fotoshoot for Harry Potter-filmen «Harry Potter og de vises stein» i august, 2000. Foto: Scanpix. Foto: UPPA

«The Cursed Child» er den nye Harry Potter-historien på ni år.

Det som er kjent er at historien er satt 19 år etter at Harry, Ron og Hermine forlot Hogwarts. Harrys sønn, Albus har en viktig rolle i teaterstykket.

Alkoholmisbruk

I fjor høst fortalte skuespilleren at han begynte å drikke alkohol da filmserien tok slutt etter ti år, siden han desperat ønsket å leve et normalt liv.

– Jeg drakk mye. Jeg var så synlig i offentligheten, og en indre kamp i meg sa at jeg selvsagt kunne ha et normalt liv. De fleste menneskene kan trolig ha det, men jeg kan definitivt ikke det, sa Radcliffe til The Mirror.