Sommer på TV 2 Livsstil. 
Sommer på TV 2 Livsstil. 

Inspirerende sommertid på TV 2 Livsstil

Det blir tips til hus og hjem, fokus på kroppens mysterier og gode dramaserier på TV 2 Livsstil i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I «Kroppen din» kan du lære noe nytt om kropp, mens i «Født feil kropp» og «Sykt perfekt» møter vi mennesker som har utfordringer med egen kropp.

Avslappende og underholdende dramaserier som «Younger» og «Crazy Ex-Girlfriend» løfter varme sommerkvelder.

Møbeldesign i særklasse

Det er klart for sesong to av «Ellen's Design Challenge» - en designkonkurranse der deltagerne må tegne, designe og bygge ekstraordinære møbler. Dommer og mentor er ingen ringere enn Ellen DeGeneres.

Ellen har en helt spesielt forkjærlighet for det eksklusive og ekstraordinære innen møbeldesign.

«Ellen's Design Challenge» sendes tirsdager kl 21.00

Ny sesong av «Younger»

Livet som en 26-åring har blitt enda mer komplisert for 40-åringen Liza Miller. Nå som Josh kjenner sannheten og Lizas datter, Caitlin, er hjemme fra college, må Josh og Liza evaluere sitt forhold i et nytt lys.

«Younger» ser du mandager kl 22.00 og 22.30

Med fokus på kroppen

Programleder og lege, Line Jansrud, har laget en serie om vår fantastiske kropp. Line skal forsøke å finne svar på ting du og jeg alltid har lurt på, ting du ikke tør spørre om, og ting du kanskje ikke engang visste at du lurte på om kroppen din.

«Kroppen din» går på TV 2 Livsstil onsdager kl 20.00

Drømmehus i sjøkanten

Et hus ved havet, det er jo drømmen! Eiendomseksperten Nick hjelper dagdrømmerne med å finne det perfekte huset ved vannkanten.

«Drømmehus ved sjøen» - hverdager kl 17.35

Generasjon prestasjon

I dokumentarserien «Sykt Perfekt» får vi gjennom seks episoder bli kjent med syv norske jenter i alderen 15-23 år som alle ønsker å vise hvordan det virkelig er å være ung i dag. Jentene byr på sine egne historier; nakent og ærlig.

Få med deg «Sykt perfekt» onsdager kl 21.00

Født i feil kropp

I Norge finnes det en rekke mennesker som føler at de er født som jente, i en guttekropp, eller som gutt i en jentekropp. De kjemper for å bli forstått og for å få leve som den de er. Dette er historien til et knippe personer som er i ulike faser på vei til drømmen om å få korrigert sitt kjønn

«Født i feil kropp» sendes onsdager kl 21.00 fra 17.august

Golden Globe-vinner

I denne Golden Globe-vinnende komedien møter vi den smågale og vellykkede adokaten Rebbecca Bunch (Rachel Bloom). Rebecca jobber i et prestisjefylt advokatfirma i New York og friker fullstendig ut når hun en dag får tilbud om å bli partner i firmaet. Helt impulsivt sier hun opp jobben og flytter til California for å sjarmere sin ungdomsforelskelse, Josh. Problemet er bare at Josh allerede har en kjæreste.

«Crazy Ex-Girlfiend» ser du lørdager kl 16.10