STØTTE: Winona Ryder støtter Johnny Depp i kampen mot voldsanklagene fra Amber Heard. Foto: Stella Pictures.
STØTTE: Winona Ryder støtter Johnny Depp i kampen mot voldsanklagene fra Amber Heard. Foto: Stella Pictures.

Winona Ryder i sjokk over anklagene mot Johnny Depp

– Jeg har aldri sett han være voldelig mot en eneste person, sier skuespilleren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mai dukket Johnny Depps kone, Amber Heard opp i retten med blåmerker i ansiktet. Hun hevdet at Johnny Depp hadde mishandlet henne fysisk over tid.

I begynnelsen av juni fikk Amber Heard innvilget midlertidig besøksforbud mot Depp, da hun hevdet at Depp har mishandlet henne gjennom hele deres fire år lange forhold.

FØR ANKLAGENE: Amber Heard på Met Gala nachspiel i New York, mai, 2016. Foto: Stella Pictures
FØR ANKLAGENE: Amber Heard på Met Gala nachspiel i New York, mai, 2016. Foto: Stella Pictures Foto: AO IMAGES/FAMEFLYNET PICTURES

Omsorgsfull og beskyttende

Mange har gått ut og støttet Johnny Depp og familien med datteren Lily Rose i spissen. Den siste i rekken er hans tidligere forlovede, skuespiller Winona Ryder.

– Jeg kan bare snakke fra min egen erfaring, som er vidt forskjellig fra hva som har blitt sagt. Han var aldri truende mot meg og jeg kjenner han bare som en kjærlig, omsorgsfull og beskyttende mann, som er veldig beskyttende overfor dem han er glad i, sier Winona Ryder til Entertainment Tonight.

Winona Ryder og Johnny Depp møttes under premieren på filmen «Great Balls of Fire»-premiere i 1989, og var forlovet ett år senere. De skilte lag etter fire år sammen og Depp fikk en tatovering til minne om forholdet der det stod, «Winona forever» som han senere skiftet til «Wino forever».

Opprørende påstander

Ryder påpeker at hun ikke kan snakke personlig om Amber Heards opplevelse av situasjonen.

– Jeg var ikke der og vet ikke hva som skjedde. Jeg kaller ingen for løgner. Jeg innrømmer bare at det er vanskelig og opprørende å høre hva som blir sagt, avslutter Ryder til Entertainment Tonight.

FORLOVET: Johnny Depp og Winona Ryder sammen i 1997. Foto: Stella Pictures.
FORLOVET: Johnny Depp og Winona Ryder sammen i 1997. Foto: Stella Pictures. Foto: Band Photo