ROLLEBYTTE: Skuespiller Frank Hvam er mest kjent fra komiserien klovn. Denne helgen ble det kjent at dansken også sikret seg en rolle i Game of Thrones. FOTO: PRESSE / TV 2
ROLLEBYTTE: Skuespiller Frank Hvam er mest kjent fra komiserien klovn. Denne helgen ble det kjent at dansken også sikret seg en rolle i Game of Thrones. FOTO: PRESSE / TV 2

Klovn-skuespilleren landet rolle i Game of Thrones

Frank Hvam med total rolleendring i den amerikanske storserien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Danske Frank Hvam (45) er nok kanskje mest kjent for sin rolle i den danske komiserien Klovn.

Denne helgen ble det klart at komikeren og skuespilleren også har klart å sikre seg en rolle i en av verdens mest populære TV-serier.

Komikeren og skuespilleren ble nemlig spottet i sesongfinalen av Game of Thrones, som ble sendt natt til mandag. Det melder Ekstrabladet.

Spiller munk

Uten å spoile ytterligere, røper den danske avisa at Hvam spiller en munk, og de legger til at rollen ikke er spesielt avgjørende.

45-åringen har tidligere hatt roller i en rekke danske filmer, inkludert filmatiseringen av Klovn. Han har også turnert Danmark med eget show.

Rystet over ekskjæreste

I serien Klovn spiller Hvam en karikert versjon av seg selv.

Serien handler om Frank, som er kompis med Casper. De har hver sin kjæreste, men deler sekretær.

Frank har en unik evne til å ende opp i umulige situasjoner og i kveldens episode, får seerne eksempelvis være vitne til at Frank tilfeldigvis møter på ungdomskjæresten Sissel som roter rundt i en avfallscontainer. Casper er rystet over at Frank har hatt et forhold til en som kan synke så dypt.

Se Klovn på TV 2 Humor hverdager klokka 19.30.

19.30 på TV 2 Humor hverdager: Se flaue smakebiter fra Klovn!