BOKSEFEIRING: Nacer Bouhanni slo i lufta etter å ha vunnet den andre Dauphine-etappen. AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE
BOKSEFEIRING: Nacer Bouhanni slo i lufta etter å ha vunnet den andre Dauphine-etappen. AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE Foto: Lionel Bonaventure

Kristoff-konkurrent i slåsskamp med fulle hotellgjester

Nacer Bouhanni måtte sy fire sting etter å ha slått en tann ut av munnen til en bråkete gjest.

Spurtkanonen Nacer Bouhanni (25) blir ikke å se i den franske mestertrøyen i Tour de France. Han måtte trekke seg fra løpet etter å ha havnet i slåsskamp kvelden før rittet.

– Kvelden før rittet hadde Nacer Bouhanni og hans bror måtte lide under av en voldsom støy fra personer på et tilstøtende hotellrom. Nacer ba dem om å stoppe bråket, og ble deretter angrepet av de alkoholiserte folkene. Han ble skadet i hånden, og ble fraktet til sykehuset der han måtte sy fire sting. Det er ikke meldt om noen brudd, skriver hans lag, Cofidis, i en pressemelding gjengitt av Cyclingnews.

– Boksing er min lidenskap
Bråket skal ha brutt ut i firetiden på natten på hotell Ecole Valentin nær Besançon. Ifølge L’Equipe skal Bouhanni ha bedt bråkmakerne om å dempe seg før slåsskampen brøt ut.

Der skal stjernesyklisten ha slått en av mennene i ansiktet. Mens Bouhanni måtte sy fire sting, mistet visstnok mannen han slo en tann.

25-åringen er hardtslående. Han tidligere bokser, og har tidligere uttalt at han vil begynne å bokse igjen når sykkelkarrieren er over.

– Boksingen er min lidenskap, sykling er jobben min, har han tidligere uttalt ifølge Cyclingnews.

Klar til Touren
Bouhanni stilte til start i det franske mesterskapet, men etter en natt uten søvn og med en skadet hånd trakk han seg etter å ha syklet 40 kilometer.

Skaden kommer ikke til å holde ham unna Tour de France, der den iltre franskmannen kommer til å være en av Alexander Kristoffs tøffeste konkurrenter i spurtene.

Det var for øvrig FDJs Arthur Vichot som sikret seg den franske mestertrøyen søndag.