FLITTIG: Puck Moonen (20) deler bilder flittig på Instagram, noe følgerne setter stor pris på. Foto: Instagram/@puckmoonen
FLITTIG: Puck Moonen (20) deler bilder flittig på Instagram, noe følgerne setter stor pris på. Foto: Instagram/@puckmoonen

Puck (20) er i ferd med å bli et fenomen på sosiale medier

Syklisten Puck Moonens bilder på Instagram får stor oppmerksomhet.

20 år gamle Puck Moonen er i startgropen av sin sykkelkarriere, men nå er nederlenderen i ferd med å bli kjent for en helt annen grunn enn sine ferdigheter på sykkelen.

Autoglas Wetteren Cycling Team-rytteren er i ferd med å bli et fenomen på Instagram og i andre kanaler på sosiale medier.

Der legger hun flittig ut både private bilder hvor hun blant annet slapper av etter sykkelritt, men hun legger også ut bilder fra sykkelløp.

Bildene har fått stor oppmerksomhet, spesielt bikinibildet som nylig ble publisert har fått stor oppmerksomhet.

Etter det bildet har fansen gått bananas og interessen har gått rett i taket på kort tid.

Den hittil ukjente rytteren har nå fått over 68 000 følgere på Instagram etter bikinibildet ble lagt ut.

Det ser dermed ut til at de nok ikke bare er på grunn av hennes resultater på sykkelsetet som har fått følgerne til å kommentere flittig.

I kommentarfeltet har enkelte har hevdet at hun er den peneste atleten i verden.

Dette bildet gjorde Allison (18) verdensberømt over natten

Også utenfor Nederlands grenser vekker Moonens bilder oppsikt. Internasjonale medier har omtalt fenomenet. Den danske avisen Berlingske Tidene, engelske The Sun og Daily Star har også kastet seg på.

20-åringen kan likevel mer enn å sykle og legge ut pene bilder av seg selv. Det er nok også noe av det som fascinerer følgerne.

Ved siden av å satse på sykkel studerer Moonen studerer hun kjemi og naturvitenskap, men det er syklist hun vil bli.

Den interessen har hun sammen med kjæresten Eli Iserbyt. Han vant UCI Cyclo-cross World Championships i 2015 i en alder av 18 år.

Don't look back, you're not going that way😌

Et bilde publisert av Puck Moonen (@puckmoonen)