Kristiansund fosser videre etter Diops drømmescoring

Nå er det 13 kamper siden Kristiansund opplevde et nederlag i OBOS-ligaen.

Sandnes Ulf - Kristiansund 0-1:

Lørdag tok Sandnes Ulf i mot serieleder Kristiansund på hjemmebane.

Om bortelaget tok full pott ville avstanden ned til Levanger på tredjeplass være hele elleve poeng før trønderne spiller rundens kamp.

13 kamper uten tap

Kristiansund fikk en fantastisk start på kampen og vant 1-0 i Sandnes etter Amidou Diops scoring etter tre minutter. Dermed fosser Kristiansund videre i OBOS-ligaen.

Se video av Diops drømmescoring øverst i saken!

En som har latt seg imponere er TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

– Utrolig imponerende det Kristiansund BK holder på med om dagen. Fart, fysikk og et sterkt kollektiv. Dette går mot Tippeliga-spill i 2017, skriver Mathisen på Twitter.

Resultatet betyr at Kristiansund har 13 strake kamper i OBOS-ligaen uten tap. Kristiansunderne har fire poeng ned til Sandefjord på andreplass og elleve poeng ned til Levanger på tredjeplass.

Resten av den 14. runden i OBOS-ligaen spilles søndag.

Perfekt start

I Sandnes fikk bortelaget en fantastisk start. Frisparket til Jonas Kippersund Rønning gikk rett i muren. Ballen dalte ned til Diop som fyrte av på volley. Ballen suste i mål. En fantastisk scoring av Kristiansund-spilleren.

Sandnes Ulf kom mer med i kampen inn mot pause og skapte en rekke fine muligheter til å utligne. Den største fikk Pontus Engblom seks minutter før pause da han kom fri på bakerste, men ballen fikk keeper slått over mål.

I det 57. minutt fikk Pontus Engblom en flott mulighet til å utligne. Kenneth Sola kom rundt på venstre og fant spissen inne foran mål.

Men spissen satte ballen utenfor stengene etter at en Kristiansund-spiller gjorde vinkelen noe vanskelig. Likevel var det svakt ettersom keeper hadde forlatt målet for å dekke opp Sola.

Det var ikke noe tvil om at Sandnes Ulf hadde tatt over kampen på dette tidspunktet. Likevel var Kristiansund nær ved å øke ledelsen fem minutter før slutt. Jean Alassane Mendy kom alene med keeper på en kontring, men satte ballen i nettveggen.