VILLE FIKSE PÅ UTSEENDE: Chloë Mortez er glad for at hun hørte på sin mor og ikke la seg under kniven. Nå ønsker hun å være et godt eksempel for sine fans. Foto: Scanpix/Afp
VILLE FIKSE PÅ UTSEENDE: Chloë Mortez er glad for at hun hørte på sin mor og ikke la seg under kniven. Nå ønsker hun å være et godt eksempel for sine fans. Foto: Scanpix/Afp Foto: Neilson Barnard

Beckham-kjæresten ville legge seg under kniven i en alder av 16 år

Den 19 år gamle skuespilleren innrømmer at hun hadde lyst på både puppe- og rumpe operasjon før hennes mor satte ned foten og sa nei.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chloe Grace Moretz (19) er kjent for sine roller i blant annet filmene «Kick Ass» og «The Equalizer» med Denzel Washington.

Den unge skuespillerinnen kunne for noen uker siden bekrefte sitt forhold med David Beckhams eldste sønn, Brooklyn Beckham.

Helt siden da har de to turtelduene blitt omtalt som et av som Hollywoods heteste par.

I et intervju med Elle Magazine forteller Mortez om sin kamp frem mot selvaksept i underholdningsbransjen.

Ville fikse på utseende

Til magasinet forteller Mortez at det var hennes mor som overtalte henne til og ikke ta plastisk kirurgi for å oppnå det hun da trodde var «drømmekroppen».

– Da jeg var 16 år gammel ønsket jeg å operere puppene. Jeg ville fjerne dobbelthaken, og jeg ønsket en rumpereduksjon, eller noe sånt. Og det min mor sa da var: «Du får absolutt ikke lov til å ta noen form for plastisk kirurgi». Og på grunn av det fant jeg en form for styrke i min usikkerhet. Noe som gjør meg til den jeg er i dag, sier Mortez.

Happy Taco Tuesday, here's a picture of me in a sombrero

Et bilde publisert av Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

Får støtte fra kjæresten

Hun forteller også hvor mye hun setter pris på all støtten hun har fått fra Brooklyn Beckham.

– Kjæresten min er en enorm støtte. Jeg mener, ikke misforstå, jeg trenger ikke en mann for noe, men når jeg er misfornøyd med meg selv sier han:

«Stopp. Se hva du sier i intervjuer. Tenk på hva du står for. Lytt til dine egne ord, for du er vakker akkurat som du sier du er! Alle unge kvinner er vakrere enn de tror, og jeg liker deg mer i joggebukse enn jeg gjør når du er på en rød løper».

Mortez sier hun syns det er fint å ha en kjæreste på 17 år, som ser på kvinner på den måten.

– Jeg tror det betyr at vi er på rett spor.

💫

Et bilde publisert av Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

Ønsker å være naturlig

Nå vil Mortez være et godt eksempel for sine fans, og en av måtene hun prøver å bekjempe de urealistiske forventningene mange unge jenter står overfor i dag på, er ved å vise sitt sanne jeg på sosiale medier.

– Jeg prøver å ikke legge ut bilder som er veldig redigert, eller hvor jeg har mye sminke på. Jeg ønsker å være så naturlig som mulig, sier hun.

Hun ønsker at alle hennes unge fans skal vite at man må være fornøyd med seg selv.

– Ja, jeg har hatt hair extensions, og ja, grunnen til at jeg har denne kroppen er fordi jeg trener syv ganger i uken. Ja, jeg spiser veldig sunt selv om jeg ikke alltid vil. Men man er ikke født sånn. Noen ganger må du kjempe og jobbe for ting, og samtidig være fornøyd med den du er. Det er en veldig vanskelig balanse, men jeg ønsker å vise unge kvinner at det går, sier Mortez.