Albansk spiller mener Portugals kamp var fikset

– Vi er sinte, sier Mergim Mavraj.

Albanias Mergim Mavraj (30) kommer med kraftige beskyldninger etter at Portugal og Cristiano Ronaldo beseglet deres EM-skjebne.

Portugals 3-3-kamp mot Ungarn sørget for at begge lagene gikk videre – Ungarn som gruppevinner, Portugal som én av de beste treerne.

0-0 hadde også holdt for begge lag, men ved tap hadde Portugal vært ute av turneringen.

Mavraj, som spilte samtlige minutter for Albania i EM, raser og mener kampen mellom Ungarn og Portugal var avgjort på forhånd.

– Vi er sinte. Alle visst hva de behøvde å gjøre for å ta seg videre, kampen var avtalt. Er det seriøst å gjøre sånne avtaler i en sånn turnering?, sier Mavraj til Ojogo ifølge Aftonbladet.

Albania slo Romania 1-0 i sin siste kamp i gruppespillet og endte med det på tredjeplass i gruppe A. Albanerne måtte vente i spenning for å finne ut om de ble én av de fire treerne som gikk videre fra gruppespillet. Den avgjørelsen kom tre dager senere da Portugal og Ungarn spilte 3-3 – et resultat begge kunne leve meget godt med.

Det så man i sluttminuttene. Ungarn trillet ballen i eget forsvar foran et portugisisk lag som mer eller mindre lot være å presse dem.

– Det var en helt utrolig fotballkamp. Hadde det ikke vært for Cristiano Ronaldo og hans vilje, så ville Portugal vært ute av EM nå. I kveld viste han viktigheten sin 100 prosent, sa TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller etter thrilleren.

Se sammendrag fra den vanvittige kampen i videovinduet øverst på siden!

30 år gamle Mavraj holder til daglig til i tyske Köln, der han har vært under kontrakt siden 2014.

Åttedelsfinalene i EM starter lørdag med Sveits mot Polen. Ungarn skal ut mot Belgia, mens Portugal møter Kroatia.