FÅR PASSET SITT PÅSKREVET: Cristiano Ronaldo får høre det av «verdens sterkeste mann», som selvsagt er fra Island. REUTERS/Kai Pfaffenbach
Livepic
FÅR PASSET SITT PÅSKREVET: Cristiano Ronaldo får høre det av «verdens sterkeste mann», som selvsagt er fra Island. REUTERS/Kai Pfaffenbach Livepic Foto: Kai Pfaffenbach

«Verdens sterkeste mann» latterliggjør Cristiano Ronaldo

– Din selvsentrerte, egoistiske tulling!

Cristiano Ronaldo fikk en slags oppreisning da han scoret to mål og egenhendig sørget for at Portugal tok seg videre til åttedelsfinalen. Likevel får portugiseren det glatte lag.

Islendingen Magnús Ver Magnússon (53), som fire ganger har vunnet Strongman-konkurransen og fått tittelen «Verdens sterkeste mann», slenger nemlig med leppa.

– Kjære Mr. Cristiano Ronaldo. Da du sa Island aldri vil vinne noe, vedder jeg på at du ikke forventet at dette skulle bli resultatet etter gruppespillet. Ta en god titt på deg selv, din selvsentrerte, egoistiske tulling, skriver han på Facebook.

– Oppførte seg som en idiot
Det var etter uavgjortkampen mellom Island og Portugal at Real Madrid-stjernen kom med en sleivete kommentar.

– Det så ut som de hadde vunnet EM slik som de feiret etter kampen, det var utrolig. Når de ikke forsøkte å spille, men bare forsvarte seg, så viste de etter min mening en svak mentalitet. De kommer ikke til å gjøre noe i turneringen, sa Ronaldo.

Derfor er det en viss skadefryd å oppdrive hos islendingene, ettersom de kom på andreplass i gruppen med to poeng mer enn Portugal. Cristiano Ronaldo og hans lagkompiser klarte bare tre uavgjortkamper, mens Island scoret i siste sekund mot Østerrike og gikk forbi Portugal.

– Cristiano Ronaldo oppførte seg som en idiot. Da han sa at Island aldri komme til å vinne noe, tipper jeg han aldri forventet at vi skulle ende foran dem i gruppen, sier Magnússon til PA.

– Fotball handler like mye om laget som individet, det har Leicester bevist denne sesongen. Jeg mistenker at selv Ronaldo angrer på å ha kommet med de kommentarene i kampens hete, fortsetter islendingen.

– David mot Goliat
Neste oppgave for Island blir nå oppgjøret mot England på mandag.

– Det er selvsagt David mot Goliat, men i fotball kan du aldri undervurdere underdogen. Noen ganger biter de, sier den tidligere Strongman-mesteren.

– Jeg var aldri den største eller tyngste når jeg konkurrerte, men jeg var alltid der opp med den samme besluttsomheten som har hjulpet disse guttene å gå videre. De har den sterke mentaliteten og den eksplosive kraften de trenger for å lykkes, fortsetter Magnússon.

Portugal skal for øvrig ut i sin neste EM-test før islendingene skal i aksjon. Portugal møter Kroatia til en TV 2-sendt åttedelsfinale på Stade Bollaert-Delelis lørdag kl. 21.00. Dermed kan Cristiano Ronaldos EM være over før Islands.