TIL INDIA: Manchester United-legenden Paul Scholes skal spille fotball i India den kommende tiden.
TIL INDIA: Manchester United-legenden Paul Scholes skal spille fotball i India den kommende tiden. Foto: Andrew Yates

Paul Scholes returnerer til fotballbanen

Skal spille futsal i India.

Manchester United-legenden Paul Scholes ha skoene på hylla i 2013, men returnerer nå for å spille futsal i India.

Den nylige opprettede Premier Futsal League i India bekrefter på sine Facebook-sider at de har signert en avtale med 41-åringen.

Presidenten for turneringen er ingen andre enn den portugisiske legenden Luis Figo, mens en annen av stjernespillerne som skal delta er Deco, som vant Champions League med både Porto og Barcelona.

Premier Futsal har også sikret seg en avtale med kanskje den største stjernen i futsal-verdenen, brasilianske Falcão. Dermed er det duket for en stjernespekket start på turneringen.

Turneringen skal i første omgang spilles i åtte indiske byer mellom 15. juli og 24. juli. Deco har signert en treårskontrakt, hvilket muligens indikerer at dette fort blir en årlig turnering, selv om det enda ikke er bekreftet hvor lang Scholes' kontrakt er.

Premier Futsal skriver på sine sider at de ser på dette som en turnering der de største futsal-talentene fra 21 land blir plukket ut til hvert lag. Alle lag skal også ha én «marquee player» hvilket indikerer at ligaen nå jakter flere store stjerner.

De har sikret seg en kjempe-attraksjon i en av Manchester Uniteds største spillere gjennom tidene.