BLE KRITISERT FOR DETTE BILDET: Ariel Winter ble feiret med en eksamensfest, og la ut dette bildet på Instagram. Foto: ArielWinter/Instagram
BLE KRITISERT FOR DETTE BILDET: Ariel Winter ble feiret med en eksamensfest, og la ut dette bildet på Instagram. Foto: ArielWinter/Instagram

Modern Family-stjerna slår tilbake etter enorm kjolekritikk

– Jeg så HOT ut i den kjolen, skriver Ariel Winter (18).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For to dager siden delte Modern Family-stjernen Ariel WInter (18) et bilde av seg selv på eksamensfest på sin Instagram-side.

Winter skrev en lang melding der hun takket søsteren og vennene for at de hadde stelt i stand en stor eksamensfest når hun var ferdig med high school, og hun takket for alle som hadde støttet henne på veien.

Sa hun ba om å bli voldtatt

På bildet hadde hun på seg en kroppsnær, rosa kjole med åpning over brystet, og hun sto foran et stort, pyntet kakebord.

Stjernen har fått mengder med gratulasjoner, men i tillegg dukket det opp enorme mengder med hat fra folk som mente at hun så stygg ut i kjolen, at hun kledde seg for utfordrende, og noen mente at hun «ba om å bli voldtatt».

Mange betvilte også at stjernen hadde vært igjennom den mye omtalte brystreduksjonen, og mange skrev SLUTTY, SUTTY, SLUTTY gjentatte ganger under bildet.

De fleste av de støtende kommentarene er nå blitt slettet.

I natt tok Ariel Winter til Twitter for å svare på kritikken:

– Kjære triste mobbere, jeg så HOT ut i den kjolen. Og hvis du hater den, så ikke kjøp den. Men vær så snill å få dere en hobby, skrev hun.

Skal studere juss

I tillegg delte hun et bilde til av seg selv, og skrev:

– Lik den du er. Ikke la stemmene på utsiden bestemme over din indre stemme. Kjenn din verdi. Husk hvem du er. Elsk deg selv. Du er perfekt.

Winter har også tidligere vist at hun ikke bryr seg så mye om hva folk sier. I februar viste hun fram arrene etter brystreduksjonen hun har vært igjennom, på den røde løperen før SAG-awards.

Til høsten begynner Winter på UCLA hvor hun vil studere juss. Samtidig har Modern Family blitt fornyet for en åttende sesong.