FIKK STJERNEROLLE: Til venstre er Jackie Cruz på den røde løperen. Til høyre er hun fengselsinnsatt i Orange is the New Black. Foto: Getty Images/NTB Scanpix
FIKK STJERNEROLLE: Til venstre er Jackie Cruz på den røde løperen. Til høyre er hun fengselsinnsatt i Orange is the New Black. Foto: Getty Images/NTB Scanpix

Orange is the New Black-stjernen havnet i alvorlig ulykke – trodde Hollywood-drømmen var over

Istedenfor ble ulykken en ny start for Jackie Cruz (29).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I slutten av tenårene havnet skuespilleren Jackie Cruz i en alvorlig bilulykke som fort kunne blitt slutten på alt.

Men da hun våknet opp trodde hun i at det i alle fall var slutten på drømmen om å bli Hollywood-skuespiller.

– Det øyeblikket jeg våknet opp ... Jeg hadde et ansikt som man aldri ville sett i Hollywood, og jeg var sikker på at drømmen min var over, forteller hun til People.

Setter pris på livet

Cruz drømte om å slå igjennom som skuespiller siden hun var liten. Heldigvis satte ikke ulykken en stopper for det.

Nå har vi sett henne i fire sesonger av suksess-serien Orange is the New Black, der hun spiller en innsatt som går under kallenavnet Flaca.

I dag mener hun at ulykken heller endret livet hennes til det bedre. Hun mener at hun etter ulykken lærte å sette pris på livet.

– Det er helt fantastisk. Jeg setter pris på det, jeg er mer takknemlig. Det som føltes umulig skjedde faktisk, forteller hun.

Ikke opptatt av utseendet lenger

Hun er heller ikke like opptatt av utseendet som hun var tidligere.

– Skjønnhet kommer ikke an på hvordan du ser ut. Ja, jeg har på meg sminke nå, fordi jeg liker å føle meg pen, men det har alltid handlet om talentet, ikke utseendet, forteller hun.

Cruz har spilt i Orange is the New Black siden 2013, og hun er også aktuell i filmen Cleveland, som snart skal spilles inn.