DANSET PÅ KONSERT: Taylor Swift og Tom Hiddleston viste nok en gang fram dansestegene. Foto: Skjermdump fra snapchat
DANSET PÅ KONSERT: Taylor Swift og Tom Hiddleston viste nok en gang fram dansestegene. Foto: Skjermdump fra snapchat

Taylor Swift og Tom Hiddleston viste sin kjærlighet på konsert

Kjendisverdenens heteste stjernepar ble filmet sammen på konsert i natt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til onsdag holdt stjerna Selena Gomez (23) konsert i Nashville i Tennessee.

Bestevenninna Taylor Swift (26) var selvskreven på gjestelista, og med seg hadde hun The Night Manager-skuespilleren Tom Hiddleston (35).

De er stjerneverdens heteste par akkurat nå, etter at The Sun trykket kyssebilder av de to – rett etter at det ble slutt mellom Swift og Calvin Harris (32).

Lekket video på Snapchat

På konserten var Hiddleston og Swift sammen med Swifts venninne Abigail og kjæresten Matt, skriver E! Online.

Det er Matt som skal ha filmet stjerneparet i videoen som nå sprer seg for alle vinder. Videoen delte han med sine venner på Snapchat, og noen plukket den opp og la den på blant annet Twitter.

I videoen ser vi Swift og Hiddleston som danser vilt til Selena Gomez' Same Old Love.

– Det var Taylor som inviterte Tom til å bli med. Tom er opptatt av å gjøre Swift fornøyd og vise henne at hennes venner betyr noe for han, sier en kilde nær paret til E! Online.

– Taylor nølte litt med forholdet fordi det var så kjapt etter Adam (Calvin Harris), men hun følte at Adam ikke ga henne det hun ønsket den siste tiden, og hun var klar til å gå videre på slutten av tiden de var sammen, forteller en kilde.

Tror Swift var utro

Det var Calvin som avsluttet forholdet med Swift for to uker siden, og det virket svært udramatisk fram til kyssebildene dukket opp.

Da slettet Harris alle spor etter Swift fra Instagram og Twitter, og kilder nær han har tidligere uttalt at han mistenkte at Swift var utro.

– Calvin mistenkte at Taylor var utro mens de var sammen. Han visste ikke med hvem. Han føler at disse bildene bekreftet mistenksomheten, og det endrer alt. Han er veldig sint og føler seg bedratt. Han er overbevist om at Taylor var utro med Tom mens de fortsatt var sammen, forteller kilden.

Bond-favoritt

Hiddleston er kjent fra filmene om Thor, og fikk for alvor et oppsving på kjendisradaren da han spilte spion i The Night Manager denne våren.

Han har også seilet opp som en stor favoritt til å spille James Bond. TV 2 møtte kjekkasen i Berlin tidligere i år, og der fortalte han at han mer enn gjerne ville tatt rollen dersom han fikk tilbudet.