PÅ VEI TIL BALLØYA: Spanias Nolito kan være på vei til Manchester City og Premier League. Her feirer spissen etter scoring i gruppespillskampen mot Tyrkia. Foto: REUTERS/Yves Herman
Livepic.
PÅ VEI TIL BALLØYA: Spanias Nolito kan være på vei til Manchester City og Premier League. Her feirer spissen etter scoring i gruppespillskampen mot Tyrkia. Foto: REUTERS/Yves Herman Livepic. Foto: Yves Herman
Premier League

Fotballryktene: – Manchester City nærmer seg spansk EM-stjerne

Og Liverpool har fått avslått bud på Leicester-spiller.

Henrikh Mkhitaryan kan komme til å bli sommerens store overgangssaga.

Nå har Manchester United lagt inn et forbedret bud på Borussia Dortmunds 27-årige stjerne, ifølge Mirror. Det nye budet skal lyde på 28 millioner pund for den armenske midtbanespilleren.

I går kom beskjeden om at Juventus-spiss Alvaro Morata returnerer til sin gamleklubb Real Madrid. Likevel kan oppholdet bli av det kortvarige slaget. Både Chelsea, Tottenham og Arsenal skal ha mulighet til å by på spilleren, med Real Madrid ivrige etter å selge den 23 år gamle spissen videre med profitt, melder The Times.

Manchester City håper å fullføre en avtale for Schalke-angriper Leroy Sané denne sommeren. 20-åringen, som er opptatt med EM for Tyskland, har også tiltrukket seg interesse fra Bayern Munchen. De lyseblå fra Manchester skal være villig til å by hele 40 millioner pund for vingen, mener The Sun å vite.

Den anerkjente spanske fotballjournalisten Guillem Balague melder på Twitter tirsdag at Manchester City har lagt inn et bud på Spania- og Celta Vigo-spiller Nolito (29). Ifølge spanske TV 3 har spissen allerede bestemt seg for å slutte seg til engelskmennene. Spanjolen skal ha fått tilbud om en treårskontrakt.

En som ikke er opptatt med EM denne sommeren er Chelseas Willian. 27-åringen skal ifølge The Sun være klar til å signere ny kontrakt med London-klubben, til tross for interesse fra Manchester United og gamletrener Jose Mourinho.

Regjerende seriemester Leicester holder på å fullføre en overgang for den 23 år gamle midtbanespilleren Nampalys Mendy fra Nice. Overgangssummen skal være 13 millioner pund, ifølge The Times. Leicester skal også være interessert i Juventus-spiss Simone Zaza, skriver Leicester Mercury.

Også Swansea skal være interessert i den italienske spissen.

Ranieri & co vil også ha den engelske spissen Troy Deeney, men Watford skal ikke være villige til å la 27-åringen gå, skriver Daily Mail.

Evertons nye eier Farhad Moshiri ønsker å gjøre en stor signering denne sommeren. Han er nemlig villig til å bryte med klubbens lønnspolitikk for å lokke en slik spiller til de blå på Merseyside, melder lokalavisa Liverpool Echo. I tillegg kan Romelu Lukaku bli værende i klubben, sier hans egen agent ifølge Independent.

Ellers melder Daily Mail at Blackburn Rovers er i samtaler med tidligere Manchester United-spiller Nick Powell.

Roma har vært i samtaler med Manchester City om en overgang for høyreback Pablo Zabaleta, som har en kontrakt som løper ut neste år. Også Inter Milan skal være aktuelle som hans neste arbeidsgiver.

Liverpool har fått et bud på sju millioner pund avslått av Leicester for venstreback Ben Chilwell, melder Telegraph.

Manchester City er aktive på ryktebørsen om dagen. Pep Guardiola skal etter sigende ønske Mikel Arteta som en del av trenerstaben på Etihad Stadium, men venter fortsatt på svar fra sin landsmann. Det skriver Sky Sports.

Og tidligere Manchester City-trener Manuel Pellegrini kan snart være tilbake i sjefsstolen. For Russland. AS i Spania melder at Pellegrini har fått tilbud om å bli deres neste landslagssjef.