I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Ryan Reynolds og Blake Lively venter nå sitt andre barn sammen. FOTO: Stella Pictures
I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Ryan Reynolds og Blake Lively venter nå sitt andre barn sammen. FOTO: Stella Pictures

Blake Lively synes det er tortur å se Ryan Reynolds sex-scener

Selv om det bare er på film, synes skuespillerens kone at det er vanskelig å se ektemannen ha sex på jobb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespillerinnen Blake Lively (28) misliker å fly for tiden.

Grunnen er enkel. På de siste flyturene hun har vært på har hun blitt tvunget til å se på filmen «Deadpool», hvor ektemannen Ryan Reynolds (39) har hovedrollen. Karakteren hans har der sex med en kvinnelig skuespiller-kollega, og det er disse sex-scenene som hjemsøker Lively.

– Det er tortur for meg i disse dager. For når jeg er på et fly, så viser hver eneste lille skjerm på flyet ektemannen min Ryan mens han har simulert sex med en annen kvinne. For absolutt alle ønsker å se «Deadpool» på flyet, alle!, sa Lively på The Tonight Show med Jimmy Fallon nylig, ifølge Female First.

Tortur

Lively synes scenene til ektemannen kan regnes som tortur.

– Når du i fjorten timer ser på at mannen din har potetmos som blir spist ut fra rumpehullet hans, ja, det er på filmen, det er veldig fint. Det er som en slem og uvanlig form for tortur, forklarer hun.

Vanskelig å forklare datteren

En ting er å bli tvunget til å se på de noe spesielle scenene fra filmen selv, men når Gossip Girl-stjernen i tillegg har med seg parets 18 måneder gamle datter på flyet, så byr det på enda flere pinlige problemer.

– Plutselig sier datteren min «pappa», og så starter hun å kose og kysse på skjermen og vinker til han, og han vinker ikke tilbake og hun forstår ikke hvorfor.

Grunnen til datterens kos og klem og ivrige vinking til pappa på skjermene på flyet, er at den halvannet år gamle jenta tror at hun er på Face Time med pappa, ifølge Lively.

Normal oppvekst

At datteren nå opplever å se pappa i offentligheten og på film, er kanskje ikke med på å oppfylle drømmen til foreldrene om å gi datteren en oppvekst slik de selv hadde det.

– Ryan hadde en fin og normal oppvekst, og vi ønsker at våre barn skal få det samme normale livet som vi hadde, har skuespilleren tidligere uttalt.

Ekteparet venter nå sitt andre barn sammen.

GRAVID PÅ RØD LØPER: Blake Lively på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i Frankrike i år. FOTO: Scanpix
GRAVID PÅ RØD LØPER: Blake Lively på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i Frankrike i år. FOTO: Scanpix Foto: Alberto Terenghi