Det sies at en mors kjærlighet har ingen grenser. Det beviste Brenda Lee Marquez McCool (49) da hun ofret livet for å redde sin sønn. De to var på nattklubb sammen da Omar Mateen åpnet ild og drepte 49 personer på utestedet Pulse i Orlando, Florida.

Mandag ble McCool begravd i First United Methodist Church of Orlando. Hun etterlater seg elleve barn.

Kastet seg foran sønnen

Blant barna er Isaiah Henderson (21), som tok en tårevåt avskjed med moren.

– Hun var gal, men på en god måte. Alle som kjente min mor vet at hun var den typen mor alle vil ha. Hun tok alle i mot med åpne armer, sa en sønderknust Henderson fra talestolen i kirken ifølge NBC.

Han måtte støttes av brødrene mens han holdt lovtale for de omtrent 200 tilhørerne.

12. juni ble McCool med sønnen til det homofile utestedet. De danset da Mateen åpnet ild. Vitner forteller at McCool kastet seg rundt og dyttet sønnen og en venn ut av veien da skytingen startet, og beskyttet ham i det to kuler traff henne.

Overvant kreften

McCool hadde overvunnet kreft to ganger før Mateen tok livet hennes.

– Jeg hadde ikke lyst til å snakke i dag for jeg visste dette kom til å skje, sa Henderson gråtkvalt.

– Men jeg visste at jeg kom til å angre meg resten av livet hvis jeg la være. Jeg har ikke sluttet å gråte siden det skjedde.

GRÅTKVALT: Isaiah Henderson (midten) sier han ikke har sluttet å gråte siden moren Brenda Lee Marquez McCool ble skutt og drept av Omar Mateen 12. juni. FOTO: Joe Burbank/Orlando Sentinel via AP.
GRÅTKVALT: Isaiah Henderson (midten) sier han ikke har sluttet å gråte siden moren Brenda Lee Marquez McCool ble skutt og drept av Omar Mateen 12. juni. FOTO: Joe Burbank/Orlando Sentinel via AP. Foto: Joe Burbank