Fremmede sender Riley (3) grov hets på internett

Riley Curry (29) mottar Twitter-hetsen som sendes til superstjernen Steph Currys datter.

29 år gamle Riley Curry bor i Nashville i USA. Han har en Twitter-konto som han ikke bruker så veldig aktivt.

Han har også samme navn som den tre år gamle datteren til basket-superstjernen Steph Curry.

Før 2015 opplevde ikke 29 år gamle Curry noe særlig trykk på sosial medier, men alt endret seg en dag i mai i fjor.

– Plutselig ble jeg tagget i bilder av Steph Curry på Instagram. Jeg ante verken hvordan hans kone eller hans datter så ut, men der var jeg, og tagget ble jeg, sier han til USA Today.

Det skjedde etter det som noen har omtalt som tidenes aller søteste pressekonferanse, der tre år gamle Riley fullstendig stjal showet under sine pappas pressekonferanse. Den lille hjerteknuseren sjarmerte seg rett inn i hjertene til de som så på.

Videoen nådde også frem til Norge og tv2.no. Du kan se den søte seansen selv i videovinduet over!

– Be foreldrene dine ta livet av seg
Riley Curry den eldre slettet Instagram-kontoen sin, for taggingen tok aldri slutt. Men han beholdt Twitter-kontoen sin, og de første gangene han ble feilaktig tatt for å være Steph Currys datter der var det uskyldig nok.

– Noen var søte. Også var det noen som var slemme, men de var ikke grusomme. Det sa at julenissen ikke fantes og at faren hennes var dårlig, sier Riley Curry.

– Siden har det vært ting som «du bør be foreldrene dine om å ta livet av seg selv». Alle disse tingene som bare er fryktelige, fortsetter han.

– Trist og alarmerende
29-åringen takler det helt fint personlig, det som virkelig plager ham er at folk skriver slike ting til det de tror er en tre år gammel jente.

– Problemet er ikke at jeg blir plaget eller får følelsene mine såret. Det er det faktum at på sosiale medier sier folk akkurat hva de vil, uten at de blir stilt til ansvar for det eller at det får noen konsekvenser. Folk sier disse fryktelige tingene til en tre år gammel jente. Det er trist og alarmerende, sier han.

Den siste tiden har det kommet veldig mange meldinger, ettersom Steph Currys lag Golden State Warriors har spilt NBA-finale mot Cleveland Cavaliers.

Best-av-sju-serien ble avgjort natt til mandag norsk tid, da LeBron James og Cavaliers vant den siste og avgjørende kampen.