GOD STEMNING: Det var god stemning mellom Jordi Alba, Pedro og Gerard Pique på mandagens Spania-trening. Foto: AP Photo/Manu Fernandez.
GOD STEMNING: Det var god stemning mellom Jordi Alba, Pedro og Gerard Pique på mandagens Spania-trening. Foto: AP Photo/Manu Fernandez. Foto: Manu Fernandez

– Mente ikke å angripe treneren med kommentarene mine

Pedro kritiserte landslagssjefen for rollen han har fått under EM. Så måtte han moderere seg.

Se Kroatia - Spania på TV 2 og Sumo klokken 21.00.

Åtte minutter. Det er de få minuttene Pedro har tilbragt på banen i EM så langt.

Chelsea-spilleren er forvist til benken og har fått en rolle som innbytter for Spania i EM. Det er en tilværelse Pedro åpenbart ikke trives med.

I forkant av Spanias kamp mot Kroatia gikk Pedro ut i media og klagde over lite spilletid, og at det er vanskelig å tilpasse seg rollen som innbytter.

– Ikke blitt slik jeg ønsket det

– Jeg hadde andre forventninger når jeg kom til EM og det er ikke blitt slik jeg ønsker det. Å ta rollen som innbytter er vanskelig for meg, sa Pedro ifølge Marca.

– Hvis jeg ikke får kontinuitet vil det være vanskelig for meg å bli en del av gruppen, fortsatte spanjolen.

Uttalelsene falt tydeligvis ikke i god jord hos Spania-ledelsen. Kun få timer etter at han snakket med media gikk han på nytt ut i pressen og modererte angrepet mot trener Vicente del Bosque.

– Jeg mente ikke å angripe treneren eller å lage bråk i garderoben med mine kommentarer tidligere i dag. Jeg har ordnet opp med del Bosque og mine lagkamerater, forklarte spanjolen ifølge Marca.

FC EM: Disse bildene av England-kapteinens skadebehandling så du ikke på TV

– Jeg er veldig takknemlig for å være en del av dette laget, men jeg vet ikke hvordan fremtiden min er på grunn av alle kvalitetsspillerne landet vårt produserer. Jeg har mine egne forventninger og jeg ønsker åpenbart å spille, slik som alle andre, fortsatte Pedro.

– Har snakket med ham

Midtstopper Gerard Pique forstår lagkameratens utspill og mener at dette er noe enhver spiller ville ha uttalt.

– Dette er en vanlig uttalelse fra en spiller som ønsker å spille mer, fordi spillere som Pedro har hatt en stor karriere og fortsatt ønsker å spille og levere for laget, sa Barcelona-stjernen.

Heller ikke Spania-sjefen har noen problemer med Pedros uttalelser. Han avviser også at han vil gi en straff til spilleren for kritikken.

– Jeg har snakket med ham, og han ønsket ikke noe styr med noen. Det er best at han får snakke. Det er det riktige og det er mulig at det ikke å spille kan skape problemer. Han har en verdi i laget og en en nyttig spiller, sa del Bosque.