STØTTER SWIFT: Amber Rose (til høyre) synes det er urettferdig at folk synes Taylor Swift er billig, og mener menn ville sluppet enkelt unna med det samme. Foto: Pa Photos og AmberRose/Instagram
STØTTER SWIFT: Amber Rose (til høyre) synes det er urettferdig at folk synes Taylor Swift er billig, og mener menn ville sluppet enkelt unna med det samme. Foto: Pa Photos og AmberRose/Instagram Foto: PLANET PHOTOS

Amber Rose tar Taylor Swift i forsvar : – Hun er ikke slutty!

Supermodellen elsker kyssebildene av Taylor Swift og Tom Hiddleston.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne måneden ble det kjent at det var slutt for superparet Calvin Harris (32) og Taylor Swift (26).

Men ikke lenge etterpå dukket det opp kyssebilder av Taylor Swift og The Night Manager-skuespilleren Tom Hiddleston.

Det har fått mange, deriblant Calvin Harris selv, til å spekulere i om Swift ble sammen med Hiddleston før det forrige forholdet var over.

I sosiale medier er det mange som kritiserer Swift og kaller henne billig.

Synes kyssebildene er kule

Supermodellen Amber Rose, som for tiden er aktuell med sitt eget talkshow, tar imidlertid Swift i forsvar. Til The Daily Beast sier hun at hun elsker de kontroversielle kyssebildene.

– Jeg så dem, og jeg synes de er sykt kule. Jeg vet jo ikke om de er rigget, men det er slik det er. Jeg var på en privat strand i Maui, som man måtte kjøre tre timer for å komme til, og paparazziene fikk fortsatt tak i meg. Vi kan ikke dra noe sted i verden. Det er latterlig! sa hun.

– Hvorfor skal hun sitte hjemme og være ensom?

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

En video publisert av Carlos Souza (@carlossouza1311)

Rose reagerer på at menn kan ha mange damer, og sier at Swift ikke er «slutty» bare fordi hun vil ha det gøy.

– Menn gjør det slik hele tiden. De slår opp, og så neste dag er de sammen men en annen jente, og ingen sier noe. Men når det er Taylor, så er det helt uhørt. Folk synes hun oppfører seg slutty, og av en eller annen grunn, så mener de at hun må ha en pause før neste mann. Faen heller, hvis hun er ferdig men fyren, hvorfor skal hun sitte hjemme og være ensom?

– Tror ikke på ekte kjærlighet

Swift er kjent for å ha mange korte forhold. Hun har vært sammen med blant andre skuespillerne Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner og Eddie Redmayne, sangstjernen John Mayer, vokalisten Joe Jonas og One Direction-stjernen Harry Styles.

Swift har tidligere sagt at hun ikke har noen tro på ekte kjærlighet.