GODT SVART: Mark Hamill ga et fantastisk svar da han ble spurt til råds på Twitter av Jessica Bentley. FOTO: Stella Pictures/Twitter
GODT SVART: Mark Hamill ga et fantastisk svar da han ble spurt til råds på Twitter av Jessica Bentley. FOTO: Stella Pictures/Twitter

Star Wars-skuespilleren ga et fantastisk svar til damen som ville være Luke Skywalker

Star Wars-fan Jessica Bentley stilte spørsmål på Twitter til sin store helt, og fikk et fantastisk svar tilbake.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om en kvinne kan være Luke Skywalker fra Star Wars, vil sikkert mange ha en sterk mening om.

Men da Star Wars-fan Jessica Bentley, skulle på messen Comic Con hadde hun bestemt seg. Hun ville gå som helten sin Luke Skywalker, til tross for at hun er kvinne.

Søkte godkjenning

Ikledd kostyme som sitt store idol, og med lyssabel i hånda, la hun ut bilde av seg selv på Twitter for å søke godkjenning til å få gå som Luke Skywalker fra skuespiller Mark Hamill.

Hamill har selv udødeliggjort den legendariske karakteren i en rekke Star Wars-filmer, og svaret fra filmstjernen går nå sin seiersgang i sosiale medier.

«Mark Hamill, kan jeg gå til Comic Con som Luke Skywalker selv om jeg er jente? Jeg kommer til å gjøre det uansett.» skriver Bentley på Twitter.

Og svaret som bør gjøre enhver Star Wars-fan stolt var «kjønn betyr ikke noe når du rocker kraften slik du gjør, baby!»

Hamill slengte også på en ekstra emneknagg hvor han ga sin unge fans et ekte Jedi-navn, «Joltin Jedi Jessica». Det var Metro som først omtalte saken.