AVSLØRING: Lily Allen på Nike-lansering på Universitete i Paris. 1, juni, 2016. Foto: Stella Pictures
AVSLØRING: Lily Allen på Nike-lansering på Universitete i Paris. 1, juni, 2016. Foto: Stella Pictures Foto: VEEREN / BESTIMAGE 1

Lily Allens hemmelige kjærlighet avslørt av stalker

Lily Allens nye kjæreste ble avslørt da stalkeren hennes brøt seg inn i huset hennes.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lily Allen (31) har tidligere i år fortalt at hun våknet midt på natten av en ukjent mann som hadde brutt seg inn på hennes soverom.

Nå har det fremkommet informasjon om at den engelske popstjernen ikke var alene i sengen - der lå også hennes nye kjæreste, skriver Daily Mail.

Brøt seg inn på soverommet

Hendelsen inntraff i oktober i fjor, Lily Allen våknet midt på natten da en fremmed mann plutselig stod inne på soverommet hennes.

SEPARERT: Lily Allen og eksmannen Sam Cooper på en motevisning i Paris, februar, 2013. Foto: Stella Pictures.
SEPARERT: Lily Allen og eksmannen Sam Cooper på en motevisning i Paris, februar, 2013. Foto: Stella Pictures. Foto: BORDE-MOREAU / BESTIMAGE

– Jeg reiste meg opp i sengen og så dørhåndtaket bli vridd rundt. Han kom inn og jeg trakk meg tilbake og han rev av meg dynen og sa fæle ting til meg, har hun fortalt til The Guardian.

Kniv i ansiktet

Lily Allen hadde glemt å låse ytterdøren og mannen skal senere ha oppgitt til politiet at han planla å stikke en kniv i ansiktet hennes.

Mannen har forfulgt Lily Allen siden 2009 og har blant annet sendt henne trusselbrev. Tidligere i år ble han dømt for innbrudd og trakassering.

Ikke alene

Ifølge rettsdokumenter i saken var Lily Allen ikke alene den natten mannen brøt seg inn, skriver Daily Mail.

Hennes nye flamme DJ Daniel London skal også ha befunnet seg på soverommet.

– Rundt halv to på morgenen var Ms. Cooper i sitt soverom med vennen Lawrence London. Hennes to barn sov i sitt rom, og hennes barnepike var i sitt soverom, heter det i dokumentet ifølge Daily Mail.

Separert

Lily Allen skal nå være separert fra mannen hun giftet seg med i 2012, Sam Cooper.

– Jeg hadde håpet at jeg kunne holde mitt forhold privat, inntil jeg hadde introdusert han for barna mine, skriver Lily Allen.