SKADET: En mann i slutten av 20-årene er skadet og fraktet til Ullevål sykehus etter en voldsepisode i Oslo sentrum natt til søndag. FOTO: OLA HARAM/TV 2
SKADET: En mann i slutten av 20-årene er skadet og fraktet til Ullevål sykehus etter en voldsepisode i Oslo sentrum natt til søndag. FOTO: OLA HARAM/TV 2

Mann slått i hodet med flaske – mistenker baransatt for vold

Politiet sier mannen i slutten av 20-årene høyst sannsynlig har blitt påført skader av en eller flere baransatte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En mann er fraktet til Ullevål sykehus etter en slåsskamp i nærheten av Brugata i Oslo sentrum.

– Det er en mann som er slått i hodet med en flaske. Det er litt lite vitner, men høyst sannsynlig er det noen som jobber på en bar i nærheten av Brugata som står bak. Vi har vitner som vi avhører, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt.

Den skadede er en mann født i 1989. Han er kjørt til Ullevål sykehus.

– Jeg vet ikke mer om skadeomfanget akkurat nå, men vi vurderte skadene såpass at han er kjørt direkte til Ullevål, og ikke på legevakten, sier Skott.

Fornærmede var bevisst, men er ikke avhørt enda.

– Han har hatt en litt atypisk oppførsel. Jeg vet ikke om det er på grunn av hodeskade eller hva, men det har vært vanskelig å få noe ut av ham, så vi har belaget oss på å få kontroll på ham, bistå ham og få ham til sykehus, sier Skott.

Mannen skal ha blødd kraftig.

Bilder fra stedet viser flere politifolk, ambulansepersonell som står rundt fornærmede i krysset mellom Storgata og Brugata i Oslo sentrum.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 03.21 natt til søndag. Det er uvisst hvor nøyaktig voldsepisoden har funnet sted.