KONDOMER: Charlie Sheen under en pressekonferanse for å promotere kondomer. Westbury Hotel, London. Foto: Ian West, Scanpix. 
KONDOMER: Charlie Sheen under en pressekonferanse for å promotere kondomer. Westbury Hotel, London. Foto: Ian West, Scanpix.  Foto: insight media 1

HIV-positive Charlie Sheen (50) hadde ubeskyttet sex

Skuespilleren innrømmer å ha hatt ubeskyttet sex ved to anledninger, og har blitt mindre promiskuøs.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Charlie Sheen innrømmet i et intervju på amerikansk tv i november i fjor at han var diagnostisert med HIV.

Promoterer kondomer

Denne uken har han vært på besøk i London hvor han har promotert en ny type kondom, skriver Mirror.

Under en åpenhjertig pressekonferanse på Westbury Hotel i London fortalte han om å leve med HIV og hvordan det hadde påvirket livet hans, også seksuelt.

PAPPA: Charlie Sheen ute på shopping med datteren Sam i Malibu, California. Foto: Stella Pictures
PAPPA: Charlie Sheen ute på shopping med datteren Sam i Malibu, California. Foto: Stella Pictures Foto: JD/FAMEFLYNET PICTURES

– Jeg har kun hatt ubeskyttet sex to ganger. Jeg har alltid vært bevisst på kondombruken, jeg var bare for full to ganger, sier en ærlig Charlie Sheen.

Positiv respons

50-åringen er takknemlig for at diagnosen ble offentliggjort, og forteller at det har gjort livet hans enklere. Han insisterte også på at han hadde stått frem før som HIV-positiv, hadde han visst hvor positiv respons han har mottatt.

Han innrømte også at sexlivet har forandret seg radikalt etter at han ble diagnostisert med HIV. han sliter med å sjekke opp damer og har blitt mindre promiskuøs.

– Jeg dater ingen for tiden. Jeg tilbringer mye tid sammen med familien. Akkurat nå ville jeg slitt med å få meg et nummer i et kvinnefengsel med en håndfull kondomer, avsluttet Charlie Sheen muntert.