UHELL: Justin Bieber på scenen under en konsert i Calgary på sin «Purpose Tour» i Canada. Juni, 2016. Foto: Stella Pictures.
UHELL: Justin Bieber på scenen under en konsert i Calgary på sin «Purpose Tour» i Canada. Juni, 2016. Foto: Stella Pictures. Foto: FAMEFLYNET

Justin Bieber falt tvers gjennom scenen

Popstjernen slo hodet med et smell som hørtes i hele arenaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Justin Bieber (22) stod på scenen i SaskTel Centre i Saskatoon, Canada på torsdag kveld.

Under en låt går han foran på scenen, mot publikum - men plutselig forsvinner Bieber gjennom scenegulvet.

TMZ, skriver at popstjernen falt gjennom en luke og at det hørtes ganske dramatiskt ut. Men etter fallet kom han seg raskt tilbake på bena, og tåler tydeligvis en trøkk.

Fra scenen sa han:

– Godt at jeg er like myk som en katt og landet på beina. Det der skremte meg noe j....g!, sa han til 11000 jublende fans i arenaen.

Whoops…😁 How did you not see the giant hole in the floor @justinbieber 🤔😂

En video publisert av Purpose Tour | Next: Fargo (@purposetour)

Havnet i slagsmål

Det er ikke lenge siden Justin Bieber fikk oppslag etter et slagsmål på et hotell i Cleveland, Ohio. Han begynte å sloss med en annen person ved hotellet, og ble til slutt lagt i bakken av andre gjester på hotellet.

Hvorfor slagsmålet brøt ut vites ikke, men flere nettsteder skrev at Bieber var i Cleveland for å se en basketballkamp med Cleveland Cavaliers. På seg hadde han en Cleveland Cavaliers-trøye og mange ville ta selfies med popstjernen, noe han tydelig likte dårlig.