FARSKAPSTEST: Insatte OJ Simpson er villig til å ta en DNA-test for Khloe Kardashian. Foto: Scanpix.
FARSKAPSTEST: Insatte OJ Simpson er villig til å ta en DNA-test for Khloe Kardashian. Foto: Scanpix.

Hevder O.J. Simpson er far til Kardashian-søster

Den tidligere fotballstjernen OJ Simpson vil finne ut om han er den biologiske faren til Khloe Kardashian.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har lenge versert rykter om at Khloe Kardashian (31) skal ha en annen far enn avdøde Robert Kardashian.

Hun er ikke særlig lik sine andre kjente søstre, derfor har spekulasjonen startet.

Daily Mail skriver at den straffedømte fotballstjernen OJ Simpson kan være faren hennes.

Advokaten til OJ

Kjendissøsternes far, Robert Kardashian var advokaten som forsvarte OJ Simpson da han stod tiltalt for for mord på sin ekskone Nicole Brown på 90-tallet. Kardashian døde i 2003 av kreft.

ADVOKAT: OJ Simpson omringet av sine advokater under den rettsaken i 1995. Robert kardashian til høyre. Foto: Sam Mircovich/Scanpix.
ADVOKAT: OJ Simpson omringet av sine advokater under den rettsaken i 1995. Robert kardashian til høyre. Foto: Sam Mircovich/Scanpix. Foto: Sam Mircovich

DNA-test

OJ Simpson har ifølge Daily Mail gått med på å gjennomføre en farskapstest hvis Khloe Kardashian begynner å besøke han i fengselet i Nevada. Simpson soner en dom fra 2008 på 33 år for væpnet ran og kidnapping.

Det er en tidligere fengselsvakt som skal ha hilset til Khloe og fortalt at OJ vil at hun skal treffe han ansikt til ansikt. Da vil han vurdere å ta en DNA-test.

Utroskap

Spørsmålet om farskapet til Robert Kardashian kom ytterligere frem etter dokumentaren «Mannen som reddet OJ Simpson» som sendes på amerikansk tv.

Kris Jenner, Khloe Kardashian, Kim kardashian og Kourtney Kardashian feirer Kims 30-års dag i Las vegas, oktober, 2015. Foto: Jacob Andrzejczak/Scanpix.
Kris Jenner, Khloe Kardashian, Kim kardashian og Kourtney Kardashian feirer Kims 30-års dag i Las vegas, oktober, 2015. Foto: Jacob Andrzejczak/Scanpix. Foto: Jacob Andrzejczak

Det var første gang i 2009, spørsmålet om hvem som var Khloes far dukket opp. I serien «Kardashians» pratet Khloe om muligheten for at hun kunne være adoptert.

I en biografi som kom i 2011 erkjenner Karsashians-søstrenes mamma, Kris Jenner (60) at hun var utro under sitt ekteskap med advokaten, men har ikke bekreftet med hvem.