KRANGEL: Kanye West og Kim Kardashian er irritert på Taylor Swift. Her de alle tre på Motevisning og fest på Metropolitan Museum of Art, mai, 2016. Foto: Mike Coppola/Scanpix
KRANGEL: Kanye West og Kim Kardashian er irritert på Taylor Swift. Her de alle tre på Motevisning og fest på Metropolitan Museum of Art, mai, 2016. Foto: Mike Coppola/Scanpix

Kim Kardashian hevder Taylor Swift er en løgner

Kanye West låta «The life of Pablo» har skapt stor konflikt mellom superstjernene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et utfyllende intervju med det amerikanske magasinet GQ, hevder Kim Kardashian (35) at Taylor Swift (26) er en stor løgner.

Krangelen dreier seg om sangen «The life of Pablo», hvor Kanye West synger :

– I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous (God damn)», rapper Kanye West.

– Visste om teksten

Kim Kardashian mener Taylor Swift lyver når hun hevder at Kanye West aldri ringte henne for å få den frekke tekstlinjen godkjent.

– Hun visste at denne låta kom ut. Plutselig oppfører hun seg som om at hun ikke visste noe. Kanye ringte henne for å få dette godkjent, hevder Kim Kardashian og legger til:

– Hvilken rapper ville ringt en jente han rappet en linje om for å få det godkjent.

Kim Kardashian står fast på at Swift godtok teksten og støtter sin mann fullt ut. Hun hevder at Swift ga sin godkjenning og til og med fant opp teksten i låta.

Urettferdig kritikk

I Swift-leieren føles denne kritikken som svært urettferdig. I en uttalelse sendt til GQ, skriver de følgende om kritikken:

– Kanye West og Taylor Swift har bare snakket sammen en gang, mens hun var på ferie med familien i januar 2016, og de har aldri snakket med hverandre siden. Taylor har aldri benektet at det foregikk en samtale. Det var også i denne samtalen Kanye West spurte henne om å slippe sangen på hennes Twitter-konto, noe hun nektet å gjøre. Kanye West fortalte aldri Taylor at han skulle bruke et uttrykk som «That bitch», da han refererte til henne, sier advokatene til Taylor Swift i følge GQ.